Om u beter van dienst te zijn maakt Europarcs gebruik van cookies. X Verberg deze melding

‘Hommelheide is onze droom’

Een plek vol inspiratie. Of eigenlijk een droomplek. ,,Zo voelt het wel ja”, vertellen Anthon van de Velde (62) en zijn vrouw, Wilma van de Velde-Batenburg (61). ,,Niet voor niets hebben we onze vakwerkwoning op Landgoed Hommelheide omgedoopt tot Villa ..

‘Wij combineren het beste van rendement en het vakantiegevoel’

Een druk leven hebben, maar toch de wens hebben om samen regelmatig op iets anders uit te kijken dan alleen de vertrouwde omgeving. Die wens spoorden Saskia en Henk van Leuven ruim een jaar geleden aan op zoek te gaan naar een vakantiewoning. ,,En wel é..

‘Heerlijk genieten op een half uurtje van huis’

Hans Bennis (61) had het er al jaren over: ,,Als ik later meer tijd krijg wil ik gaan genieten in een tweede woning.” Eenmaal met de VUT zette hij en zijn vrouw Wilma (57) daad bij het woord. Zij kochten een recreatiewoning op Recreatie- & Watersportcen..

‘EuroParcs en Monarch Recreatie voelen als een vriendengroep’

Waarom ze met EuroParcs en Monarch Recreatie in zee zijn gegaan? "De afstand tussen directie en de klant, maar ook tussen personeel en klant en directie en personeel is allemaal klein”, verklaren Rob (50) en Ursula Woering (44) uit Emmen.

‘Verwerving van eigen grond gaf de doorslag’

Dankzij haar zus heeft ze EuroParcs - en De Biesbosch in het bijzonder - leren kennen. Nu is Barbara Goetgeluk samen met haar familie eigenaar van drie recreatiewoningen. En de samenwerking met EuroParcs bevalt haar uitstekend.
Voorraadactie 2014
Bel mij terug

Wilt u gebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug
Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze parken?

Aanvragen