Europarcs

Om u beter van dienst te zijn maakt Europarcs gebruik van cookies. X Verberg deze melding

‘EuroParcs is simpelweg een goede, professionele organisatie’

Het is nu een jaar geleden dat Aad (64) en Conny Barmentloo een type Boerderij kochten op Landgoed Ruighenrode en ze hebben er nog geen moment spijt van gehad. ,,Een mooie recreatiewoning, een mooi park en een goede professioneel bedrijf dat alles tot in ..

‘EuroParcs onderscheidt zich in kwaliteit en marketing’

,,Prachtig, zie vakantievilla’s in historische stijl.” De voormalige schipper spreekt zijn woorden uit in een omgeving die mede door het water beroemd is geworden. Villapark De Rijp, gelegen op de grens tussen de Zaanstreek en Waterland, dankt zijn na..

‘EuroParcs komt alle beloften na’

Hij koos voor een goede investering in een tijd dat de crisis de Nederlandse economie op zijn grondvesten deed schudden. ,,Je had mijns inziens niet zoveel mogelijkheden om je geld op een veilige manier weg te zetten”, vertelt Herman van Eck (46). ,,De ..

‘De samenwerking met EuroParcs is vanaf de eerste kennismaking prima geweest’

De dag dat Margret (50) en Frank van der Kraan (58) kennis maakten met EuroParcs werd ook gelijk besloten om een forse investering te doen. ,,We kochten een recreatiewoning van het type Linde”, vertelt het echtpaar uit Heerlen. ,,Later is daar nog een c..

MIVA-woningen EuroParcs zijn echt bijzonder….

“EuroParcs heeft sinds juni van dit jaar een ‘speciale’ woning in het aanbod vakantiewoningen. Speciaal omdat deze woning is aangepast en daardoor geschikt is voor mindervaliden. In Nederland zijn wel vakantiewoningen te huur voor mindervaliden, ma..
House Vision
Bel mij terug

Wilt u gebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug
Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze parken?

Aanvragen