Om u beter van dienst te zijn maakt Europarcs gebruik van cookies. X Verberg deze melding

‘EuroParcs en Monarch Recreatie voelen als een vriendengroep’

Waarom ze met EuroParcs en Monarch Recreatie in zee zijn gegaan? "De afstand tussen directie en de klant, maar ook tussen personeel en klant en directie en personeel is allemaal klein”, verklaren Rob (50) en Ursula Woering (44) uit Emmen.

‘Verwerving van eigen grond gaf de doorslag’

Dankzij haar zus heeft ze EuroParcs - en De Biesbosch in het bijzonder - leren kennen. Nu is Barbara Goetgeluk samen met haar familie eigenaar van drie recreatiewoningen. En de samenwerking met EuroParcs bevalt haar uitstekend.

‘Je kunt het best investeren in de kern van Nederland’

BERGEN OP ZOOM- Hij voelde zich als kind al aangetrokken tot Noord-Holland. De geschiedenis, de cultuur, maar ook de activiteiten in de provincie spraken hem erg aan.

‘Investeren dichtbij huis is juist een voordeel’

Een waardevolle investering kort naast de deur. Leo Pieters en zijn Yvonne zijn erg blij met de aanschaf van hun nieuwe vakantiewoning op Villapark de Rijp, niet ver van hun eigen woonplaats. "Logisch toch dat we investeren in een woning in de nabije omge..

‘Dit nieuwe model, de Wave, springt er echt uit’

Een goede belegging én een plekje om af en toe even heerlijk tot rust te komen: Leon van Baal en zijn Anne-Nora zijn zeer tevreden over de koop van hun nieuwe woning, een fraaie Wave Grande.
Bezoek onze parken tijdens de open dagen!
Bel mij terug

Wilt u gebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug
Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze parken?

Aanvragen