Europarcs

Om u beter van dienst te zijn maakt Europarcs gebruik van cookies. X Verberg deze melding

‘EuroParcs komt alle beloften na’

Hij koos voor een goede investering in een tijd dat de crisis de Nederlandse economie op zijn grondvesten deed schudden. ,,Je had mijns inziens niet zoveel mogelijkheden om je geld op een veilige manier weg te zetten”, vertelt Herman van Eck (46). ,,De ..

‘De samenwerking met EuroParcs is vanaf de eerste kennismaking prima geweest’

De dag dat Margret (50) en Frank van der Kraan (58) kennis maakten met EuroParcs werd ook gelijk besloten om een forse investering te doen. ,,We kochten een recreatiewoning van het type Linde”, vertelt het echtpaar uit Heerlen. ,,Later is daar nog een c..

MIVA-woningen EuroParcs zijn echt bijzonder….

“EuroParcs heeft sinds juni van dit jaar een ‘speciale’ woning in het aanbod vakantiewoningen. Speciaal omdat deze woning is aangepast en daardoor geschikt is voor mindervaliden. In Nederland zijn wel vakantiewoningen te huur voor mindervaliden, ma..

‘Aankoop vakwerkwoning is goed besluit geweest’

‘Wij zijn erg blij met EuroParcs. Afspraken worden nagekomen en het rendement dat wij krijgen op onze investering is goed’. De woorden van Tonnie van Donzel (64) en zijn vrouw Corry (56) laten weinig aan onduidelijkheid over. Het echtpaar uit Druten i..

‘Deze thuiswedstrijd is mij heel goed bevallen’

Het is een bekende spreuk uit de sportwereld: je bent het beste op je thuisterrein. Daarvan hebben ook Berrie Thoolen (52) en zijn partner Corina Hendriks (49) geprofiteerd. De inwoners uit Echt hebben op Landgoed Hommelheide in Susteren, op twee kilomet..
Bezoek onze parken tijdens de open dagen!
Bel mij terug

Wilt u gebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug
Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze parken?

Aanvragen