Europarcs

Om u beter van dienst te zijn maakt Europarcs gebruik van cookies. X Verberg deze melding

‘Het gevoel was vanaf het begin gelijk goed’

Hij heeft het vakantiepark zien veranderen tot de pracht die EuroParcs Resort Limburg nu is. ,,EuroParcs gaf mij daardoor vanaf het moment dat het vakantiepark vernieuwd werd veel vertrouwen”, vertelt Lou Canton. De 64-jarige inwoner van Roosteren is ee..

‘EuroParcs biedt een mooi renderend Nederlands product’

Op de vraag waarom Willy Derks (52) in 2008 investeerde in een recreatiewoning op Landgoed Hommelheide, kwam een weloverwogen antwoord: ,,Nou, ik was al langere tijd op zoek naar een mogelijkheid om mijn bankspaartegoed op een duurzame en verantwoorde man..

‘EuroParcs blinkt uit in betrokkenheid’

Als hij ergens vertrouwen in heeft, dan gaat hij all-in. Zo was Aad Keijzer in zijn werkzame leven en zo is hij nog steeds nu hij gepensioneerd is. De 78-jarige Keijzer, die zijn geld verdiende in de automobielbranche en als leidinggevende in de branche v..

‘EuroParcs kwam uit alle partijen als beste naar voren’

Ze heeft met haar man Jaap alle opties zorgvuldig afgewogen, want het ging hier niet om geld dat was verdiend uit kapitaal, maar om een erfenis. Financiën kortom met ook een emotionele waarde. ,,We hebben, nadat we hadden besloten een recreatiewoning als..

‘Aantrekkingskracht Marina Resort Poort van Amsterdam was te groot’

Ja, ze zijn impulsief. Dat geven ze direct toe. ,,Maar dat wil niet zeggen dat we overhaaste beslissingen nemen. We voelen gewoon aan wat goed is en wat niet.” Peter van de Pol (53) en zijn partner Anja Stevens hadden helemaal geen ervaring met invester..
House Vision
Bel mij terug

Wilt u gebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug
Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze parken?

Aanvragen