Vakwerkhuizen

Om u beter van dienst te zijn maakt Europarcs gebruik van cookies. X Verberg deze melding

Vakwerkhuizen

Beleef de romantiek uit het oude Limburg in uw eigen vakwerkhuis op Résidence Hommelheide. Een luxe vakantievilla in een groene omgeving met prachtige waterpartijen. Romantiek met een knipoog naar de historie van Limburg. Een verblijf op Résidence Hommelheide is een onvergetelijke ervaring!

Het hele jaar door vindt een gevarieerd publiek, van rustzoekers tot gezinnen met kinderen, de weg naarLandgoed Hommelheide van EuroParcs.

Op Landgoed Hommelheide bouwen wij 99 vakwerkhuizen, in de oud-Limburgse stijl. Een stukje cultuurhistorie, dat al meer dan honderd jaar niet meer is gebruikt in het bouwen van woningen. Om het Limburgse gevoel op Landgoed Hommelheide te benadrukken, hebben we gekozen voor deze authentieke bouwstijl in een hedendaags jasje. Een vakwerkhuis kopen op Résidence Hommelheide is kiezen voor de toekomst. U kunt kiezen uit drie typen vakwerkhuizen.Een groot deel hiervan ligt aan het water. De 8-, 10- en 12-persoons vakantievilla’s zijn luxe en ruim opgezet en u kunt voor nog meer extra’s kiezen, zoals een overdekterras, een schouwmantel en een dakkapel. Ook een sauna en whirlpool behoren tot de mogelijkheden.

Wij bespreken graag de opties met u om uw vakantievilla op uw wensen te laten aansluiten.

 

Kijkdagen

Naast de kijkdagen die wij organiseren op Landgoed Hommelheide bieden wij u ook de mogelijkheid om daarbuiten de Vakwerkhuizen te bekijken. Dit kan eenvoudig door een afspraak te maken door te bellen met: 0800 2424 007

House Vision
Bel mij terug

Wilt u gebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug
Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze parken?

Aanvragen