Om u beter van dienst te zijn maakt Europarcs gebruik van cookies. X Verberg deze melding

EuroParcs Wildenborgh

De woning:

 

Type Wildenborgh is een vakantiewoning met een uitzonderlijke uitstraling en allure. Een topmodel dat voorzien kan worden van alle mogelijke luxe en voorzieningen. De bijzondere entree geeft al een gevoel van exclusiviteit en dat is nog maar het begin! De Wildenborgh heeft een royale woonkamer, een luxe keuken in hoekopstelling, een extra kamer en een grote badkamer. Op de bovenverdieping bevinden zich drie slaapkamers.

 

De ligging:

 

Mocht u geïnteresseerd zijn in deze woning zijn in deze woning en een bezoekje ingepland hebben naar Landgoed Ruighenrode? Dan heeft hoeft u niet lang te zoeken, wanneer u het park betreedt zult u namelijk meteen aangesproken worden door deze enorme imposante recreatiewoning.

Het betreft namelijk kavel 173 op het prachtige Landgoed Ruighenrode. Deze kavel ligt voor aan het park dicht bij het restaurant, midgetgolf baan, tennisbaan, receptie, fietsenverhuur en jeu de boules baan. Dit alle betekend dat deze kavel ook erg interessant is voor verhuurders, mocht u dus geïnteresseerd zijn in een investering, is dit de kavel die u zoekt!

 

 

Recreatiewoning vanaf € 169.500,-
Deze woning wordt u aangeboden door Monarch Recreatie
Bezoek onze parken tijdens de open dagen!
Bel mij terug

Wilt u gebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug
Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze parken?

Aanvragen