Om u beter van dienst te zijn maakt Europarcs gebruik van cookies. X Verberg deze melding

Waterland kavel 216

Waardering:

Deze schitterende Waterland  ligt op een super locatie en is direct opleverbaar met een zeer interessant rendement, kom kijken tijdens onze opendagen en laat u informeren over de mogelijkheden op deze recreatievilla kunnen we hoog vast rendement bieden.

Aanbieding van 275.000,- euro voor 250.000,- euro inclusief kavel, meubelpakket en tuinaanleg.   

De RecreatieVilla:

Er is geen verschil met thuis. Van de luxe living en de fraaie badkamer tot de dakpannen aan toe: type Waterland 2 sluit als Zaanse vakantievilla nog het meest aan bij het heden vanwege zijn strakke doch traditionele bouwstijl.  Deze vakantiewoning is volledig in steen uitgevoerd met een 19e eeuwse kopgevel voorzien van ornamenten. De raampartijen zijn gedecoreerd met traditionele luiken. Ook kent de woning traditionele windveren en een makelaar. Deze vakantievilla bestaat uit standaard een ruime woonruimte met open keuken, drie slaapkamers, twee toiletten en een badkamer. 

De Ligging:

Verwen uw ogen met een weids uitzicht over het polderlandschap. Verruim uw blikveld door de natuur van de Eilandspolder, het oer-Hollandse moeraslandschap. Geniet kortom met volle teugen van dat moment van rust. Het is dat eerste grootse moment van ontspanning dat u verschaft. Het prachtige uitzicht wordt gecombineerd met een vakantievilla in historische stijl en veel comfort.

Recreatiewoning € 250.000,-
Limburgse vakwerkhuizen
Bel mij terug

Wilt u gebeld worden door een van onze adviseurs?

Bel mij terug
Vraag een brochure aan

Wilt u meer informatie ontvangen over onze parken?

Aanvragen