Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Cube Elite Sur La Mer 37

EuroParcs Bad Hulckesteijn

Verkocht
Recreatiewoning € 259.750
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Prachtige 4 persoons Cube Elite met verdieping en dakterras op eigen kavel op EuroParcs Bad Hulckesteijn.

De leefruimte is één mooie grote open ruimte waarin zich zowel de keuken – inclusief eethoek – als ook de woonkamer bevinden. In de woonkamer is genoeg ruimte voor een zitbank, twee zetels, een salontafel, TV-meubel en leuke accessoire, ook is hier een elektrische haard! TV zenders worden via een CAI-aansluiting ontvangen en ook is er beschikking over internet. De woning wordt verwarmd middels centrale verwarming.

De keuken heeft een prachtige luxe hooglans afwerking en is compleet en luxe uitgevoerd met een koelkast inclusief vriezer, combimagnetron, vaatwasser, gasstel en afzuigkap. Tussen de woonkamer en de keuken staat de eettafel met plaats voor maar liefst 6 personen.

Met 2 slaapkamers, biedt deze woning slaapplaatsen voor 4 personen. In de ouderslaapkamer op de begane grond staan twee 1-persoonsbedden naast elkaar geplaatst met aan weerszijden nachtkastjes. Ook in de tweede slaapkamer op de eerste verdieping staan twee 1-persoonsbedden.

Er zijn 2 badkamers, in de eerste badkamer is ensuite van de ouderslaapkamer. Deze heeft een ruime inloopdouche, radiator en een enkele wastafel aanwezig en tevens is er beneden een separaat toilet. Boven is de tweede badkamer met een inloopdouche, radiator en een enkele wastafel. Ook deze badkamer is ensuite van de slaapkamer. Boven is nog een prachtig dakterras waar u heerlijk kunt relaxen.

De vakantiewoning wordt opgeleverd inclusief de huidige inventaris (exclusief persoonlijke zaken).

De prijs van de vakantiewoning is inclusief BTW, dit maakt het aantrekkelijk als investering voor de verhuur. De jaarlijkse parklasten bedragen ongeveer € 2.260,00, daarnaast zijn er nog een aantal verplichte onderhoudscontracten.

 

EuroParcs Bad Hulckesteijn

Kabbelend water voor de voeten. Varen met een boot over het meer Nijkerkergauw en dan doorsteken naar het Veluwemeer of zelfs verder weg naar het IJsselmeer. Of genieten tijdens een fiets- of wandeltocht van het laagland Eemland met zijn kleine waterpartijen en uitgestrekte gras- en rietvelden. EuroParcs Bad Hulckesteijn doet je Nederland beleven op de meest natuurlijke wijze. Waarbij buiten het landschap van water, gras en riet ook Nederlands grootste bosgebied, de Veluwe, niet ver weg is. Een kwartier met de auto en plots zit u in een heel andere omgeving, met niet alleen bos, maar ook prachtige heidevelden, kleine heuvels en pittoreske dorpen waar het goed toeven is in de horeca.

* EuroParcs Bad Hulckesteijn heeft een binnenzwembad

* Gelegen aan de Veluwerandmeren en vlak bij de Veluwe

* Gelegen vlakbij het Dolfinarium en DierenPark Amersfoort

Kenmerken

Park
Objectnummer
1751
Kavelnummer
Sur La Mer 37
Aantal personen
4
Aantal kamers
3
Kaveloppervlakte
257 m²
Woonruimte
75 m²

Neem contact op met EuroParcs Bad Hulckesteijn

Het nieuwe luxe vakantiepark 'Bad Hulckesteijn' is beslist het overwegen waard. Vanwege de perfecte ligging aan het water en de ligging naast de jachthaven, is het park nu al ongekend populair! Kom zelf kijken en laat je inlichten over de mogelijkheden die er nog zijn voor jou!

Adres 
Hulckesteijn 3
3861 MZ Nijkerk

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs Bad Hulckesteijn

Moderne en bijzondere recreatiewoning Cube La Mer Premium
EuroParcs Bad Hulckesteijn
Met de luxe en bijzondere vormgeving steel je de show
4 personen
3 Kamers
vanaf € 139.500
Bekijk woning
EuroParcs Bad Hulckesteijn
Stijlvol en chique recreatiewoning met luxe interieur
6 personen
3 Kamers
vanaf € 199.500
Bekijk woning
EuroParcs Bad Hulckesteijn
4 personen
3 Kamers
vanaf € 114.900
Bekijk woning
EuroParcs Bad Hulckesteijn
6 personen
4 Kamers
vanaf € 144.900
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder

Pim de Vos overtuigd van Wim Vos en EuroParcs

Nee, het zat niet in de naam maar er was en is wel een duidelijke klik tussen Pim de Vos uit Amsterdam en directeur Wim Vos van EuroParcs.
Lees verder

‘EuroParcs sprak mij al langere tijd aan’

Een jaar voordat zijn woonhuis werd verkocht, had hij al contact gezocht met aankoopadviseur Ger Spork op EuroParcs Resort Limburg.
Lees verder