Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Duinvilla

EuroParcs Cadzand

Recreatiewoning
€ 650.000 V.O.N Excl. BTW Incl. kavel
Meer informatie

Omschrijving

Een vakantiewoning met niet één, niet twee, maar niet minder dan vijf master bedrooms. Het maakt dit type uniek in de vastgoedmarkt. Elk van de vijf slaapkamers heeft namelijk een badkamer en suite.

Ook anderszins beantwoordt deze vakantiewoning aan datgene wat een groot publiek als verblijfsaccommodatie zoekt tijdens hun vrije tijd. De combinatie van steen en houtlook maakt de vakantiewoning robuust en duurzaam, maar beantwoordt ook aan het gevoel van vrijheid dat het panoramabeeld over zee in sterke mate oproept. Dat laatste wordt vooral gesymboliseerd door het overdekte terras. Het terras is overigens niet alleen overdekt, maar ook zeer ruim opgezet: er is een gedeelte met een grote tafel om samen te genieten van de maaltijden en een gedeelte om met een drankje een gezellig gesprek te voeren terwijl de wind door de haren speelt.

De geborgenheid van dit type Duinvilla zit hem in de kwaliteitsrijke afwerking, maar ook in de indeling. Wanneer u deze woning betreedt, stapt u in een mooie entreehal die toegang verschaft tot zowel de master bedroom als een extra opbergruimte als de grote living met open keuken. De living is onderverdeeld in een zithoek annex lounge met aansprekend meubilair enerzijds en een gedeelte met de grote eettafel anderzijds. De open keuken is uiteraard van alle gemakken voorzien. Van de koel-vriescombinatie tot de kookplaat, van de vaatwasser tot de magnetron, van de afzuigkap tot de kraan met daaronder de rvs spoelbak: het is allemaal van de kwaliteit en met de uitstraling die past bij de unieke omgeving van Cadzand.

Een master bedroom met en suite een luxe badkamer met een toilet in een separate ruimte maakt het mooie beeld van de begane grond af. Op de eerste etage bevinden zich de andere vier master bedrooms die elk en suite een eigen badkamer hebben met douche, wastafel en toilet. Twee van deze slaapkamers kijken uit over het terras. Dat idee, wanneer u ’s ochtends opstaat en met een bakje koffie naar het raam loopt om de dag te beginnen met een mooi uitzicht, vervolmaakt het inspirerende beeld van dit type vakantiewoning.

De woning wordt verhuurklaar opgeleverd, getoonde prijs is inclusief kavel en meubelpakket.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2235
Kavelnummer
Aantal personen
10
Aantal kamers
6

Neem contact op met EuroParcs Cadzand

Een vakantiewoning in het uiterste westen van de Nederlandse provincie Zeeland? Dat kan op EuroParcs Cadzand. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over de investeringsmogelijkheden.

Adres
Badhuisweg 68a
4506 BD Cadzand

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Contact

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder

Pim de Vos overtuigd van Wim Vos en EuroParcs

Nee, het zat niet in de naam maar er was en is wel een duidelijke klik tussen Pim de Vos uit Amsterdam en directeur Wim Vos van EuroParcs.
Lees verder