Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Edelweiss
Recreatiewoning vanaf
€ 129.500 excl. BTW
Meer informatie

Omschrijving

Even quality time met elkaar… Deze tweepersoons vakantiewoning staat voor romantiek en rust. Die op natuurlijke wijze een sfeer van intimiteit oproept. Die aansluit qua duurzaamheid en ecologische voetdruk bij de natuurrijke omgeving. Waar u elke ochtend onder de voorpui beschut tegen de regen met het genot van een kopje koffie in de hand nog meer kunt genieten van de omgeving. Of bij mooi weer geniet op het terras. Wie investeert in dit type vakantiewoning investeert in nu en later, want tiny houses zijn gewild in de verhuurmarkt.

De woonkamer is ruim te noemen met een royale zit- en loungehoek en een fraaie L-vorige open keuken. Deze keuken bestaat uit een kraan met rvs spoelbak, een vaatwasser, een inbouwkoelkast en -vriezer, een ingebouwde magnetron en oven en een afzuiging boven de kookplaat. De leefruimte inspireert verder doordat u vanuit de living via een schuifdeur het terras opstapt. Een master bedroom met veel kastruimte en een comfortabele badkamer met ruime douchecabine, wastafel met fontein en spiegel en toilet kleuren deze woning verder in.

Dat gevoel is als volgt te kenschetsen: inspiratievol, romantisch en modern maar met nostalgische accenten. Het type Edelweiss etaleert al deze kenmerken in één vloeiend geheel waarbij wij de meningen en ervaringen van onze huurgasten uit de afgelopen jaren hebben verwerkt in dit en andere ontwerpen. De verhoging waarop deze vakantiewoning staat is een verwijzing naar de bergachtige omgeving. Datzelfde geldt voor de trap naar de veranda die deze woning iets majestueus geeft. De rotsstenen, die het fundament van dit type vormen, symboliseren het robuuste karakter van het type Edelweiss.

Tegelijkertijd is deze woning van binnen samen te vatten onder de noemer ‘als thuis’. De woonkamer is ruim te noemen met een royale zit- en loungehoek en een fraaie L-vorige open keuken. Deze keuken bestaat uit een kraan met rvs, spoelbak, een vaatwasser, een inbouwkoelkast en -vriezer, een ingebouwde magnetron en oven en een afzuiging boven de kookplaat. De leefruimte inspireert verder doordat u vanuit de living via een schuifdeur het terras opstapt.

Een master bedroom met veel kastruimte en een comfortabele badkamer met ruime douchecabine, wastafel met fontein en spiegel en een toilet kleuren deze woning verder in.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2913
Kavelnummer
Aantal personen
2
Aantal kamers
2

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs Ossiacher See

EuroParcs Ossiacher See
2 personen
vanaf € 159.500
Bekijk woning
EuroParcs Ossiacher See
4 personen
vanaf € 225.000
Bekijk woning
EuroParcs Ossiacher See
6 personen
vanaf € 249.500
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder