Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Exclusif Sur Le Bois 14

EuroParcs Bad Hulckesteijn

Recreatiewoning vanaf
€ 114.900 K.K. 37-d
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Deze prachtige 4-persoons Exclusif met erker is de ideale woning voor vakantiebeleving. De woonkamer is ruim en licht door de vele raampartijen die deze woning biedt. De luxe keuken is modern uitgerust met alle benodigde inbouwapparatuur. De badkamer is ingericht met een luxe douchecabine, badkamermeubel en designradiator. De speelse erker en gastvrij openslaande tuindeuren geven de Exclusif ook een vriendelijk karakter. Zeker in combinatie met de mooi aangelegde tuin en het ruime zonneterras is dit de vakantiebungalow van uw dromen!

Opmerkingen:
De Exclusif is vervaardigd van robuuste, zeer duurzame materialen. De woning is uitstekend afgewerkt zodat u op de lange termijn bespaart op uw onderhoudskosten. Vanzelfsprekend is het object uitstekend geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming.

Extra’s:
De woning beschikt over een prachtig tuinhuis, ideaal voor het opbergen van uw persoonlijke spullen, wanneer u de woning aanbiedt voor verhuurdoeleinden. De Exclusif wordt opgeleverd inclusief de aanleg van de tuin en een heerlijk zonneterras. Uiteraard ruimte om uw auto bij de woning te parkeren.


Getoonde prijs is exclusief kavel.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2062
Kavelnummer
Sur Le Bois 14
Aantal personen
4
Aantal kamers
3

Neem contact op met EuroParcs Bad Hulckesteijn

Het nieuwe luxe vakantiepark 'Bad Hulckesteijn' is beslist het overwegen waard. Vanwege de perfecte ligging aan het water en de ligging naast de jachthaven, is het park nu al ongekend populair! Kom zelf kijken en laat je inlichten over de mogelijkheden die er nog zijn voor jou!

Adres 
Hulckesteijn 3
3861 MZ Nijkerk

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs Bad Hulckesteijn

Moderne en bijzondere recreatiewoning Cube La Mer Premium
EuroParcs Bad Hulckesteijn
Met de luxe en bijzondere vormgeving steel je de show
4 personen
vanaf € 139.500
Bekijk woning
In prijs verlaagd
EuroParcs Bad Hulckesteijn
Stijlvol en chique recreatiewoning met luxe interieur
6 personen
vanaf € 179.500
Bekijk woning
EuroParcs Bad Hulckesteijn
4 personen
vanaf € 189.900
Bekijk woning
EuroParcs Bad Hulckesteijn
4 personen
vanaf € 84.900
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder