Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

Gaistal

Recreatiewoning vanaf € 344.500
GaistalGaistalGaistalGaistalGaistalGaistalGaistalGaistal

Omschrijving

De verhoogde gevel die de entree er nog meer uit laat springen… Maar vooral de nadruk op de houtlook die overal in het type Gaistal terugkomt. Dit type grijpt terug naar de traditionele Oostenrijkse bouwstijl en roept het ultieme vakantiegevoel op.

En meer dan dat, want in de winter verblijft u elke dag met dat knapperende houtvuur, al die traditionele ornamenten en de houtlook in zijn algemeenheid in een sprookjesachtige wintersfeer. Buiten is een heerlijke hottub en een fraai terras met een onbetaalbaar mooi uitzicht op de bergen. Een panoramaview die u overigens ook geniet in de woonkamer, want type Gaistal beschikt over grote raampartijen. Want genieten in comfortabele warmte van een kop koffie, thee of warme chocolademelk van het vrijheidsgevoel die het Tiroler landschap oproept… Wie wil dat nou niet?

De open haard, de grote familietafel en de open keuken zetten het familiegevoel pur sang dat type Gaistal oproept kracht bij. Waar mogelijk is de houtlook tot in detail doorgevoerd, aan de buitenkant maar ook qua inrichting. Daardoor valt de stenen schoorsteen nóg meer op, net als het comfort en de ruimte in de badkamer. Verder is ook in dit type lodge de toiletruimte separaat van het andere sanitair.

Het chalet, die geschikt is voor 6 personen, schrijft verder net als het type Karwendel het woord luxe met hoofdletter L. De materialen zijn louter van A-merken, van de keuken tot en met de slaapkamer en van de woonkamer tot en met de badkamer. Maar comfort is meer dan alleen kwaliteit in de materiaalkeuze: de inrichting is ruimtelijk en daarmee prettig. Wie hier verblijft vindt zowel rust als inspiratie!

De getoonde vanafprijs is excl. meubelpakket.

Plattegrond

Gaistal
Gaistal
Gaistal
Gaistal
Gaistal
Gaistal
Gaistal
Gaistal
Gaistal
Gaistal

Kenmerken

Status
 
Park
Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Objectnummer
392
Kavelnummer
392
Aantal personen
6
Aantal kamers
4

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden