Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Hackfort
Hackfort
Hackfort
Hackfort
Hackfort
Recreatiewoning
€ 314.900 excl. BTW Incl. kavel
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Prachtige 6 persoons vakantiewoning dat een fantastisch vakantiegevoel kan bezorgen!

Sfeervol en duurzaamheid, dat kenmerkt deze woning. Dat eerste houdt in dat de vakantiewoning met kwalitatief goed meubilair en sanitair is ingericht, het tweede betekent dat er een scala aan duurzaamheidsmaatregelen is genomen tijdens de bouw van het recreatieobject. Denk hierbij aan de toepassing van onderhoudsvriendelijke materialen, een 100 procent isolatie van het recreatie-object en de inbouw van dubbele beglazing.

Tegelijkertijd is er naast dat thuis-gevoel ook de dagelijkse prettige tinteling op vakantie te zijn. Dankzij de blik op het terras en de mooie tuin door de grote ramen. Dankzij ook de inspirerende wijze waarop de vakantiewoning is aangekleed. De grote living heeft een comfortabele loungehoek waar u heerlijk tot rust kunt komen. De eettafel in deze ruimte staat centraal waardoor het familiegevoel versterkt wordt. De open keuken bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.

Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de drie slaapkamers en de badkamer zijn gelegen. De eerste slaakamer is uitgerust met een tweepersoonsbed. De andere slaapkamers zijn voorzien van twee éénpersoonsbedden. Alle kamers beschikken over voldoende kastruimte. De badkamer is van alle gemakken voorzien. De badkamer beschikt over een ruime douchecabine, een dubbele wastafel, een radiator en een toilet. Daarnaast is er nog een separaat toilet in de woning. 

Er is een prachtig terras aanwezig in de tuin. Verder is de tuin gemakkelijk in onderhoud doordat deze voornamelijk uit gazon bestaat. Het tuinhuisje zorgt voor extra opslag van tuingereedschap en/of andere spullen.

Getoonde prijs is inclusief kavel.

De jaarlijkse parklasten bedragen ongeveer €2.200,-. Hier komen nog een aantal verplichte onderhoudscontracten bij.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2451
Kavelnummer
640
Aantal personen
6
Aantal kamers
4

Neem contact op met EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

Vragen? Contact EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder. 

Maak een afspraak

Adres
Laan van Laag Kanje 1
3951 KD Maarn

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug met meer informatie over de recreatiewoningen. 

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug
4 personen
vanaf € 74.500
Bekijk woning
EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug
4 personen
vanaf € 229.900
Bekijk woning
EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug
4 personen
vanaf € 164.900
Bekijk woning
Hackfort Panorama
EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug
4 personen
vanaf € 259.500
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder

Pim de Vos overtuigd van Wim Vos en EuroParcs

Nee, het zat niet in de naam maar er was en is wel een duidelijke klik tussen Pim de Vos uit Amsterdam en directeur Wim Vos van EuroParcs.
Lees verder

‘EuroParcs sprak mij al langere tijd aan’

Een jaar voordat zijn woonhuis werd verkocht, had hij al contact gezocht met aankoopadviseur Ger Spork op EuroParcs Resort Limburg.
Lees verder