Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

Karwendel

Recreatiewoning vanaf € 304.500

Omschrijving

Type Karwendel heeft door de grote raampartijen deels een moderne look maar tegelijkertijd is de typisch Oostenrijkse bouwstijl duidelijk aanwezig in onder meer de dakopbouw en de stenen schoorsteen. Door de inpassing van vele ramen hebt u een fantastisch zicht op de prachtige Oostenrijkse bergtoppen. Bovendien hebt u de keuze om dat ultieme vrijheidsgevoel te beleven in de living, op het sfeervolle terras of in de hottub die bij de lodge staat.

Het chalet roept van binnen warm familiegevoel op. Niet alleen door de open haard met knapperend houtvuur maar door de gehele inrichting. Het chalet kent buiten
de grote ramen om een houtlook die is doorgetrokken tot en met de slaapkamer en de keuken. Een open keuken welteverstaan om het familiegevoel verder te versterken. Dat houdt in gezellig napraten over de belevenissen van de dag terwijl heerlijke kookgeuren de neusvleugels prikkelen. Het chalet, die geschikt is voor 4 personen, staat verder uiteraard voor comfort. Het chalet wordt uitgevoerd met materialen die louter van A-merken zijn, van de keuken tot en met de slaapkamer en van de woonkamer tot en met de badkamer. Maar comfort is meer dan alleen kwaliteit in de materiaalkeuze: de inrichting is ruimtelijk en daarmee prettig. Zoals het ook een meerwaarde is dat er een aparte toiletruimte is, los van de badkamer.

Het herkenbare design met de warme en rijke inrichting maken van het type Karwendel een tweede thuis. Een plek om tot rust te komen, maar ook het startpunt voor nieuwe avonturen!

De getoonde vanafprijs is excl. meubelpakket.

Plattegrond

Karwendel

Kenmerken

Status
 
Park
Alpenresort Olympiaregion Seefeld
Objectnummer
391
Kavelnummer
391
Aantal personen
4
Aantal kamers
3

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden