Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Kranenburgh 204

EuroParcs Brunssummerheide

Recreatiewoning vanaf
€ 399.900 K.K. 37-d Incl. kavel
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Een vakantiewoning voor een dozijn maar die tegelijkertijd geenszins aan de uitdrukking ‘een dozijn aan…’ voldoet. Dit type staat door zijn omvang, inrichting én luxueuze sanitair namelijk voor exclusiviteit én voor een interessant investeerdersperspectief wanneer u opteert voor commerciële verhuur. Immers, meer mensen tijdelijk kunnen onderbrengen betekent ook hogere verhuurinkomsten. Daarbij heeft deze vakantiewoning als extra pre de aanwezigheid van drie badkamers. Dat betekent voor huurgasten een korte wachttijd en (nog) meer privacy tijdens hun verblijf!

Deze dubbellaagse recreatiewoning heeft aansluitend ook de looks om aan te spreken voor de verhuurmarkt. Robuust qua uiterlijk, hetgeen versterkt wordt door de gevel en de aanwezigheid van een etage. Daarnaast maken de oppervlaktemeters indruk, niet alleen van de vakantiewoning zelf maar ook van het terras en de tuin waar het bij mooi weer genieten is met een grote mate van privacy door wederom de omvang van de kavel.

Het woord groot of beter gezegd groots is kortom zeker van toepassing op deze vakantiewoning, maar ze biedt meer dan dat. Ze straalt ook warmte uit, gesymboliseerd door de grote tafel in de living die als het middelpunt fungeert van de gezamenlijke maaltijden en bordspelen dan wel games. De inrichting van deze woonkamer is ook erop gericht het knusse, luxueuze karakter te benadrukken, iets dat verder geaccentueerd wordt door de open keuken. Deze is bovendien van alle gemakken voorzien zoals een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.

Vanuit de living of vanuit de entreehal heeft u direct toegang tot de gang waar dan wel de trap waar de zes slaapkamers en de drie badkamers zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht.

Niet alleen de zichtbare afwerking van dit recreatieobject is aansprekend, er zijn ook allerlei minder zichtbare maatregelen genomen om het verblijfscomfort te vergroten. Deze vakantiewoning voldoet namelijk aan alle duurzaamheidseisen anno nu, van de toepassing van duurzaamheidsarme materialen en 100 procent isolatie tot de aanwezigheid van dubbele beglazing. Hierdoor is deze recreatiewoning ook in de wintermaanden altijd lekker warm. Zowel in de letterlijke als in de figuurlijke betekenis welteverstaan!

Getoonde prijs is inclusief kavel.

 

Kenmerken

Park
Objectnummer
2248
Kavelnummer
204
Aantal personen
12
Aantal kamers
7

Neem contact op met EuroParcs Brunssummerheide

Vragen? Contact EuroParcs Brunssummerheide door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Akerstraat 153
6445 CP Brunssum

Contactgegevens
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Brunssummerheide met meer informatie over de recreatiewoningen.

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs Brunssummerheide

EuroParcs Brunssummerheide
4 personen
vanaf € 149.900
Bekijk woning
EuroParcs Brunssummerheide
10-persoons villa met een prachtig uitzicht over de vijver
10 personen
vanaf € 464.900
Bekijk woning
EuroParcs Brunssummerheide
6 personen
vanaf € 249.900
Bekijk woning
In prijs verlaagd
EuroParcs Brunssummerheide
8 personen
vanaf € 309.500
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder