Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

Kranenburgh de Luxe

Recreatiewoning € 369.000

Omschrijving

Bijzonder mooi en groot chalet te koop! Massief en degelijk, maar ook frivool en vooral gezellig. Misschien dat dit het enorme succes verklaart van dit door huurders zeer gewaardeerde chalet. Opgetrokken uit dikke balken die om en om gestapeld zijn, geeft dit robuuste chalet u een onverwoestbare indruk. Door de enorm goede natuurlijke isolatie kunt u hier heerlijk vertoeven: in de winter omdat de warmte wordt vastgehouden en in de zomer omdat de woning nauwelijks opwarmt.

En daar blijft het niet bij, want gelegen op een prachtige locatie met uitzicht op de Brunssummerheide biedt dit chalet u veel privacy. Vanuit de gezellige woonkamer is het een genot om de flora en fauna te bekijken. Het verveelt nooit en tegelijkertijd komt u er heerlijk tot rust. Maar ook een investeerder kan er zijn slag mee slaan. Al jaren wordt dit type recreatiewoning dan ook zeer goed verhuurd!

Beneden:
De ruime woonkamer is voorzien van een gezellige gashaard. Ook de open trap en open keuken dragen bij aan de gezellige sfeer. De moderne keuken is voorzien van alle benodigde apparatuur. Verder is er beneden een fijne slaapkamer met badkamer en suite. Tevens is deze recreatiewoning verrijkt met een apart toiletruimte en een bergkast.

Verdieping:
Deze bestaat uit vijf slaapkamers en twee badkamers. Uw bonus is een groot balkon met uitzicht op de heide!

Om het chalet:
U geniet het comfort van een dubbele eigen parkeerplaats, een riant gedeeltelijk overdekt terras en een bijpassende berging.


Vraagprijs €369.000 excl. btw en k.k.
Inclusief kavel en compleet ingericht.
 

Kenmerken

Status
 
Park
Resort Brunssummerheide
Objectnummer
104
Kavelnummer
205
Aantal personen
12
Aantal kamers
7

Specificaties

Luxe badkamers
Luxe open keuken
6 slaapkamers
Openslaande terrasdeuren
Eigen parkeerplaats

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden