Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Cube Magnifique 10

EuroParcs Enkhuizer Strand

In prijs verlaagd
Recreatiewoning vanaf
€ 299.500 excl. BTW
Kavel vanaf
€ 100.000
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Sommige vakantiewoningen zijn zo hoogstaand dat ze in elke omgeving tot hun recht komen: het type Magnifique, geschikt voor tien personen, behoort tot die hoogste kwaliteitsklasse. De uitstraling alleen al is ten eerste door de omvang van dit type, het hellende dak of platte dak en de robuuste houtlook premium te noemen. Daar komt nog eens de grote glazen pui bij die doorloopt tot de eerste verdieping én de glazen schuifpui die de vakantiewoning verbindt met het mooie terras met fraai uitzicht.

Het robuuste kwaliteitsrijke karakter van het type Magnifique wordt, naast de glazen pui en glazen schuifpui, vooral uitgedrukt door de houtskeletbouw geveldelen die zijn afgewerkt met verticaal aangebrachte houten planken van WaxedWood. Onderscheidend in het design zijn verder de kunststof buitenkozijnen met de kleur antraciet aan de buitenkant en een witte kleur aan de binnenkant. De dubbellaagse vakantiewoning maakt niet alleen van buiten maar ook van binnen indruk. De grootte van het type Magnifique wordt direct wederom benadrukt bij binnenkomst door de ruime entreehal die direct aansluit op de woon- en eetkamer van maar liefst dertig vierkante meter. De inrichting is zeer aansprekend te noemen en datzelfde geldt voor de open keuken die aansluit bij de living: deze is qua keukenaccessoires óók luxueus te noemen. De benedenverdieping wordt verder ingekleurd door een slaapkamer vol comfort, een badkamer met inloopdouche en 2-baks wastafel en een separaat toilet met fontein. De bovenverdieping kent nog eens vier slaapkamers, waaronder de master bedroom welke verrijkt is met een fraai uitzicht op de omgeving. Op deze etage bevindt zich ook de tweede badkamer met inloopdouche, wasbak en toilet. De ruimtelijke beleving die het type Magnifique biedt wordt bekrachtigd door de vide: vanuit deze ‘ereloge’ kijkt u uit over de begane grond!

Deze woning is tijdelijk in prijs verlaagd. Normaal gesproken €325.000,-. Nu €299.500,-.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2908
Kavelnummer
Aantal personen
10
Aantal kamers
6

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs Enkhuizer Strand

EuroParcs Enkhuizer Strand
8 personen
vanaf € 325.000
Bekijk woning
EuroParcs Enkhuizer Strand
6 personen
vanaf € 229.500
Bekijk woning
EuroParcs Enkhuizer Strand
4 personen
vanaf € 199.500
Bekijk woning
EuroParcs Enkhuizer Strand
4 personen
vanaf € 150.000
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder