Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Verkocht
Recreatiewoning vanaf € 179.500
Genoemde prijzen zijn exclusief btw
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Een vakantiewoning die aanvoelt als een door de prachtige omgeving. Een blik naar buiten of buiten op de vlonder aan het water zitten voelt elke dag weer als rijkdom. De natuur, de ruimte en de stilte, dát zijn tenslotte de redenen dat u voor deze vakantiewoning gekozen heeft deze woningen worden direct aan het water gezet. Prachtig uitzicht over de Beulakerwijde. Dit type vakantiewoning staat symbool voor de retraite uit de stad en de toenadering tot Nederland op de meest natuurlijke wijze. Niettemin bent u verzekerd van moderne comfort, in de living en keuken in de eerste plaats die beide van alle gemakken zijn voorzien. Maar ook in de badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet. En ook liggend op de hoogwaardige bedden in elk van de twee slaapkamers waarmee het verblijfsgenot in deze vakantiewoning voor vier personen onderstreept wordt. De Solo retreat is kortom een vakantiewoning die in alles helemaal past bij waar EuroParcs De Wiedense Meren voor staat..

Kenmerken

Park
Objectnummer
1756
Kavelnummer
Aantal personen
4
Aantal kamers
3
Woonruimte
30 m²

Neem contact op met EuroParcs De Wiedense Meren

Vragen? Contact EuroParcs De Wiedense Meren door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Veneweg 306
7946 LX Wanneperveen

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs De Wiedense Meren met meer informatie over de vakantiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs De Wiedense Meren

Pavillon Le Mer
EuroParcs De Wiedense Meren
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 154.500
Bekijk woning
EuroParcs De Wiedense Meren
8 personen
5 Kamers
Vanaf € 249.950
Bekijk woning
EuroParcs De Wiedense Meren
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 599.500
Bekijk woning
EuroParcs De Wiedense Meren
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 599.500
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 30 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder
Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder
Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder
De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder
De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder
,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder
Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder
Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder
Nee, het zat niet in de naam maar er was en is wel een duidelijke klik tussen Pim de Vos uit Amsterdam en directeur Wim Vos van EuroParcs.
Lees verder
Een jaar voordat zijn woonhuis werd verkocht, had hij al contact gezocht met aankoopadviseur Ger Spork op EuroParcs Resort Limburg.
Lees verder