Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Tiny House TH16

EuroParcs Hooge Veluwe

Tiny House TH16
Tiny House TH16
Tiny House TH16
Tiny House TH16
Recreatiewoning vanaf
€ 204.900 excl. BTW Incl. kavel
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

4-persoons vakantiewoning met 2 slaapkamers en twee badkamers

Deze 4-persoons vakantiewoning herbergt extra veel privacy door de aanwezigheid van twee badkamers. Tel hierbij op de knusse sfeer en het mooie uitzicht op de tuin en het is verklaard waarom ook dit type vakantiewoning het gevoel van thuis oproept. Buiten het comfort en de aansprekende aankleding qua meubilair en sanitair is dit recreatieobject ook anderszins te vergelijken met de vertrouwde woonomgeving. Deze recreatiewoning bestaat namelijk zowel aan de buiten- als aan de binnenzijde uit onderhoudsvriendelijke materialen. Ook is ze volledig geïsoleerd en voorzien van dubbele beglazing.

Stevig, comfortabel en een vakantiegevoel dat elke dag weer wordt opgeroepen: het zijn de onderscheidende kenmerken van dit type vakantiewoning. Waarbij dat vakantiegevoel wordt gesymboliseerd door het terras aan de voorkant van de vakantiewoning. Ook de doorkijk door de grote ramen, waardoor de ogen dagelijks geïnspireerd worden dankzij de mooie omgeving rondom om de vakantiewoning, is dagelijks een klein vakantiemoment. 

Het gevoel van inspiratie wordt direct opgeroepen wanneer u binnenstapt. U staat direct in de grote living met open keuken die bestaat uit een keukenblok en alle benodigde keukenaccessoires. Dit laatste houdt in dat u beschikt over een kookplaat, afzuigkap, koel-vriescombinatie, vaatwasser, magnetron, oven en een kraan met daaronder een rvs spoelbak.

Vanuit de living heeft u direct toegang tot de gang waar de twee slaapkamers en beide badkamers zijn gelegen. Voor beide geldt dat, net als bij de living en de keuken, ze compleet met mooie materialen worden ingericht.

 

Kenmerken

Park
Objectnummer
2944
Kavelnummer
TH16
Aantal personen
4
Aantal kamers
3

Neem contact op met EuroParcs Hooge Veluwe

Heeft u vragen over EuroParcs Hooge Veluwe? Neem dan contact met ons op. Wij kijken graag met u mee naar de investeringsmogelijkheden en verschillende recreatiewoningen.

Adres 
Koningsweg 14
6816 TC Arnhem

Contactinformatie
T: 0880708400
E: verkoop@europarcs.nl

 

Maak een afspraak

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs Hooge Veluwe

EuroParcs Hooge Veluwe
6 personen
vanaf € 289.900
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
6 personen
vanaf € 300.900
Bekijk woning
Cube Maximaal Premium 9
EuroParcs Hooge Veluwe
4 personen
vanaf € 230.900
Bekijk woning
EuroParcs Hooge Veluwe
8 personen
vanaf € 350.900
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder