Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Appartement Type A

Sunset Beach Resort

Recreatiewoning vanaf € 271.500

Omschrijving

Dit twee- tot vierpersoons appartementen staan voor intimiteit. Tegelijkertijd geeft dit appartement door het terras een vakantiegevoel pur sang. De stijlvolle entree geeft toegang tot de ruime hal met toegang tot slaapkamer en badkamer met toilet. Aansluitend betreedt u de ruime living met open keuken en toegang tot het terras. De keuken is aangekleed met de keukenaccessoires die u thuis ook gewend bent en ook anderszins is het inrichtingsniveau hoog, zowel van de living als van de badkamer als van de slaapkamer. Dit houdt onder meer in een hoogwaardig bed, een heerlijke bank, mooie eettafel, een fraaie salontafel op het terras en een badkamer die met douche, wastafel en andere attributen simpelweg veel comfort biedt. De bank in de living kan worden gebruikt als slaapbank.

Kenmerken

Park
Objectnummer
1765
Kavelnummer
Aantal personen
2
Aantal kamers
2
Woonruimte
57 m²

Neem contact op met Sunset Beach Resort

Vragen? Contact Sunset Beach Resort door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres

Kaya Gobernador N Debrot
Kralendijk, Caribisch Nederland

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over Sunset Beach Resort met meer informatie over de appartementen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden

Bekijk ook eens de andere woningen van Sunset Beach Resort

Type B
Sunset Beach Resort
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 388.500
Bekijk woning
Sunset Beach Resort
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 483.000
Bekijk woning
Sunset Beach Resort
Nog 1 van beschikbaar!
10 personen
6 Kamers
Vanaf € 1.005.000
Bekijk woning
Sunset Beach Resort
2 personen
2 Kamers
Vanaf € 356.000
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 30 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder

Pim de Vos overtuigd van Wim Vos en EuroParcs

Nee, het zat niet in de naam maar er was en is wel een duidelijke klik tussen Pim de Vos uit Amsterdam en directeur Wim Vos van EuroParcs.
Lees verder

‘EuroParcs sprak mij al langere tijd aan’

Een jaar voordat zijn woonhuis werd verkocht, had hij al contact gezocht met aankoopadviseur Ger Spork op EuroParcs Resort Limburg.
Lees verder