Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

Velthorst Gris

Recreatiewoning vanaf € 119.500
Velthorst GrisVelthorst GrisVelthorst GrisVelthorst GrisVelthorst GrisVelthorst GrisVelthorst GrisVelthorst GrisVelthorst GrisVelthorst Gris

Omschrijving

Deze hoogwaardige en luxe uitgevoerde recreatiewoning is centraal gelegen op een pittoreske plek aan het water met uitzicht op een bruggetje. De recreatiewoning beschikt over een riante living en een mooie compleet met inbouwapparatuur uitgevoerde keuken. De  badkamer is voorzien van betegeling tot aan het plafond, ruime douchegelegenheid, toilet, badmeubel en mechanische afzuiging. De grote slaapkamer is voorzien van een ruime inbouwschuifwandkast en de middelgrote slaapkamer heeft bergruimte boven de separate bedden. De buitenkant van dit chalet is opgetrokken uit praktische en oerdegelijke onderhoudsarme materialen. Uiteraard heeft de recreatiewoning centrale verwarming waarbij de ketel ook voor meer dan voldoende verwarmd douchewater zorgt. Dubbele beglazing en top-isolatie van het dak, de wanden en de vloer zorgen voor een comfortabel klimaat, zowel in de winter als in de zomer.

De kavel is voorzien van een ruime parkeerplaats, mooi terras en een tuin met vriendelijke beplanting. Kortom dit chalet is zeker de moeite waard om te  komen bezichtigen. Voor de belegger is dit vanwege de locatie een uitermate toekomstbestendige investering, die een interessante netto gegarandeerde verhuuropbrengst levert.

Dit betreft een nieuw te bouwen recreatiewoning.

Getoonde prijs is exclusief kavel, meubelpakket en tuinaanleg. 

 

Velthorst Gris
Velthorst Gris
Velthorst Gris
Velthorst Gris
Velthorst Gris
Velthorst Gris
Velthorst Gris
Velthorst Gris
Velthorst Gris
Velthorst Gris

Kenmerken

Status
 
Park
Resort Limburg
Objectnummer
313
Kavelnummer
Aantal personen
4
Aantal kamers
3

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden