Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Villa
Villa
Villa
Villa
Villa
Villa
Recreatiewoning vanaf
€ 589.000 V.O.N Excl. BTW
Kavel vanaf
€ 279.000
Meer informatie
Bekijk alle foto's

Omschrijving

Een vakantiewoning met de uitstraling van een woonvilla. Of beter gezegd: hét is eigenlijk een woonvilla, want de gebruikte materialen zijn net zo exclusief. Waarbij de grote nok het robuuste karakter van de vakantievilla onderstreept en de opvallende raampartijen het vrijheidsgevoel symboliseren dat Texel en het spel van wind, zand en zee zo bijzonder maakt. Iets wat nog eens extra tot zijn recht komt op het grote, eveneens luxueus aangeklede, terras mét pergola en tuinset. Ook kent de vakantievilla het comfort van een airconditioning, een hot tub en een buitenkeuken.

Wie de vakantievilla betreedt, stapt in een grote ontvangstruimte met een trap naar de eerste verdieping en daaronder een separaat toilet. Het voorportaal geeft enerzijds toegang tot de open keuken met een grote living die is opgedeeld in een deel met een grote eettafel en een loungegedeelte. Anderzijds kunt u via de entreeruimte de slaapkamer met en suite een badkamer met toilet betreden.

Op de eerste verdieping bevindt zich op het voorportaal nog een toilet. Aan de overzijde is een grote, luxueuze badkamer met ligbad én een sauna gelegen. Daarnaast is op de etage de master bedroom met en suite het balkon gesitueerd alsmede nog een slaapkamer.

Lees meer

Kenmerken

Park
Objectnummer
2111
Kavelnummer
Aantal personen
5
Aantal kamers
4

Neem contact op met EuroParcs De Koog

Vragen? Neem contact op met EuroParcs De Koog door te bellen of mailen! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs De Koog met meer informatie over de recreatiewoningen.

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs De Koog

EuroParcs De Koog
4 personen
vanaf € 294.900
Bekijk woning
Pavillion La Mer Resort De Koog
EuroParcs De Koog
4 personen
vanaf € 209.900
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder