Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

Villa Henschoten type 4

Omschrijving

De Villa Henschoten is in alles groots: qua omvang, qua uiterlijk, qua inrichting en qua comfort. Het is een vakantievilla die in statuur meer is dan een vakantiehuis: in deze vakantievilla zou iedereen wel elke dag willen verblijven. Type 4 onderscheidt zich daarbij door een grote glaspui aan de tuinzijde én een rieten dak.

De zintuigen worden bij de eerste aanblik al zodanig geprikkeld dat u direct een ‘wauw-moment’ beleeft. Een drielaagse vakantievilla… Met royale overstekken rondom… Met robuuste houten gebinten in de gevels… Met een fraai hellend dak met échte dakpannen in de mooie kleur antraciet…  Met een pakkend uitzicht vanaf een groot houten terras op palen dat wordt ondersteund door een metalen balustrade…  Met een eigen parkeerplek op de eigen kavel.

Wie de vakantievilla nadert ziet de meerwaarde van deze vakantievilla meer in detail. Denk bijvoorbeeld aan de uitstekende isolatiewaarden dankzij onder meer de kunststof kozijnen met HR++-beglazing. Tegelijkertijd zorgen de kunststof draaiende delen ervoor dat er altijd voldoende ventilatiemogelijkheden zijn.

Eenmaal binnen valt in het souterrain de luxe wellness op: deze bestaat uit een infraroodsauna, sunshower met directe toegang naar de verdiepte buitenruimte en optioneel een hottub. Aansluitend is er in het souterrain een luxe badkamer voorzien van een inloopdouche, bad en wastafelmeubel en een separaat sanitair met een hangend toilet en een fontein. Verder bevinden zich twee ruime slaapkamers in het souterrain.

Op de begane grond kunt u uw gasten welkom heten in de ruime hal. Aangrenzend is een royale woonmaker met veel lichtinval en directe toegang tot het terras. Uiteraard wordt zowel de living als het terras ingericht met hoogwaardig meubilair. Datzelfde geldt voor de keuken waarvoor de woorden ‘compleet ingericht’ slechts een understatement zijn: het kookeiland en de bar geven deze ruimte extra klasse. In wezen loopt wat betreft het genieten met elkaar de living door tot in de keuken en vice versa: in deze twee ruimtes schrijft u uw sociale leven met een uitroepteken.

De verdiepingsvloer tenslotte kent maar liefst drie slaapkamers. Deze verdieping, die verder wordt ingekleurd door een luxe badkamer met inloopdouche, bad en wastafelmeubel enerzijds en een luxe sanitair met hangend toilet en fontein anderzijds, is er echt voor de rust. Alhoewel, u treft hier ook een gameroom aan. Zo kunnen de kinderen lekker gamen zonder dat zij gestoord worden door derden en kunt u elders in de vakantievilla rustig uw gang gaan.

Plattegrond

Villa Henschoten type 4
Villa Henschoten type 4
Villa Henschoten type 4

Kenmerken

Status
 
Park
Resort De Utrechtse Heuvelrug
Objectnummer
374
Kavelnummer
374
Aantal personen
10
Aantal kamers
7

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden