Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Wellness Villa

EuroParcs De Zanding

Wellness Villa Droompark De Zanding
Recreatiewoning vanaf € 299.500
Genoemde prijzen zijn exclusief btw
Bekijk alle foto's

Omschrijving

De Wellness Villa is de recreatiewoning die beantwoordt aan de hoogste standaard van recreatief relaxen. De stenen villa is onder architectuur gebouwd en heeft een royale, luxueuze presentatie. De Wellness extra's op de bovenverdieping maken de villa tot aangenaam ontspanningsdomein. Een uiterst aantrekkelijke plek om te verblijven.

Wellness Villa Exterieur: Onder architectuur gebouwd
De Wellness Villa verdient het door haar hoge klasse om op de mooiste plekken van het park te verschijnen. Deze stijlvolle woning is, ook qua detaillering, traditioneel gebouwd door een gerenommeerd bouwbedrijf, waarbij gebruik is gemaakt van zeer hoogwaardige en onderhoudsvriendelijke materialen. De bewegende delen zijn vervaardigd uit hardhout. De Wellness Villa is vanzelfsprekend uitstekend geïsoleerd en voorzien van centrale verwarming. Rondom deze prachtige Wellness Villa vindt u een bijzonder fraaie tuin met mooie
terrassen.

Wellness Villa Interieur: Comfortabel en luxueus
De Wellness Villa beschikt over een schitterende luxe keuken met inbouwapparatuur en een royale living. Op de begane grond bevindt zich een ruime tweepersoons slaapkamer met eigen stijlvolle badkamer, voorzien van douche en wastafel met een royale inloopdouche en luxe badmeubel. De toiletruimte met zwevend toilet is separaat. Op de eerste verdieping treft u een twee tweepersoonskamers en een badkamer. Hier vindt u tevens een wellnessruimte met een compacte infraroodsauna, zonnebank
en een hardloopband.

Functionele & variabele indeling
Bij de aankoop van uw Wellness Villa bieden wij u een breed scala aan mogelijkheden om het één en ander naar eigen inzicht in te delen. Zo is er een flexibele ruimteverdeling mogelijk en kunt u uw keuken(indeling) zelf kiezen. Wij hebben alle specialisten in huis om u het gewenste maatwerk te bieden. Ook kunt u volop meedenken over de inrichting van uw Wellness Villa en de inrichting en beplanting van uw tuin en terrassen. Vraag de accountmanager naar de mogelijkheden.

Kenmerken

Park
Objectnummer
833
Kavelnummer
Aantal personen
6
Aantal kamers
3

Neem contact op met EuroParcs De Zanding

Een vakantiewoning aan de rand van Nationaal Park De Hoge Veluwe? Dat kan op EuroParcs de Zanding. Heeft u vragen over EuroParcs de Zanding? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord. 

Adres 
Vijverlaan 1
6731 CK Otterlo

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak

Contactformulier woning

Naam
Telefoon
E-mail
Opmerkingen
* Verplichte velden

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs De Zanding

EuroParcs De Zanding
Stijlvolle woning met klasse en een luxe uitstraling!
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 199.500
Bekijk woning
EuroParcs De Zanding
Prachtige ruime en moderne recreatiewoning
6 personen
4 Kamers
Vanaf € 230.000
Bekijk woning
Robuuste, maar elegante villa Club Maximaal Premium
EuroParcs De Zanding
Fraaie vakantiewoning onder architectuur ontworpen
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 189.500
Bekijk woning
Beach House | Verkoop recreatiewoning | Droompark Bad Hoophuizen
EuroParcs De Zanding
Een permanent vakantie gevoel... Dat krijg je in deze Beach House!
4 personen
3 Kamers
Vanaf € 142.500
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 30 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee
Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder
Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder
Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder
De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder
De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder
,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder
Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder
Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder
Nee, het zat niet in de naam maar er was en is wel een duidelijke klik tussen Pim de Vos uit Amsterdam en directeur Wim Vos van EuroParcs.
Lees verder
Een jaar voordat zijn woonhuis werd verkocht, had hij al contact gezocht met aankoopadviseur Ger Spork op EuroParcs Resort Limburg.
Lees verder