Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Wulfenia
Recreatiewoning vanaf
€ 249.500 excl. BTW
Meer informatie

Omschrijving

Deze vakantiewoning van 8,9 meter lang, 6,8 meter breed en 3,5 meter hoog oogt en voelt bij de eerste indruk al als thuis. De kleur antraciet versterkt de kwaliteitsrijke uitstraling van deze 6-persoons vakantiewoning nog meer, net als de houtlookelementen die aansluiten bij de bosrijke omgeving. Het terras, waar u vanuit de living zo opstapt dankzij de schuifdeuren, staat verder garant voor een mooi uitzicht over de Ossiacher See en de omringende bergflanken. Dit terras, dat rondom de vakantiewoning wordt gebouwd, is gemaakt van geïmpregneerd dennenhout, net als het hekwerk en de poort ertoe. 

Qua interieur is de voornaamste blikvanger de master bedroom die niet alleen ruim is, maar ook verrijkt is met twee kasten naast elke zijde van het tweepersoonsbed. Hangkasten, een spiegel en haakjes om de jas op te hangen vergroten het comfort nog meer. Een toegangsdeur verschaft bovendien rechtstreeks toegang tot het terras. De tweede slaapkamer en derde slaapkamer bestaan elk uit twee eenpersoonsbedden met daartussen een nachtkastje. Een kledingkast, hangkasten en kledinghaakjes kleuren deze ruimte verder in. 

De woonkamer is nog meer dan normaal het kloppende hart van deze vakantiewoning, omdat u van daaruit rechtstreeks toegang heeft tot vrijwel elke ruimte. De entreehal heeft aan de ene kant een garderobe en aan de andere kant een slaapkamer, maar vanuit de woonkamer heeft u direct toegang tot de andere  twee slaapkamers, de badkamer en het aparte toilet dat naast de baskamer is gelegen.

De royale living is echter om meer redenen sfeervol te noemen: ze herbergt een grote zit- en loungehoek en een fraaie open keuken in een L-vorm. Deze keuken bestaat uit een kraan met rvs spoelbak, een vaatwasser, een inbouwkoelkast en -vriezer, een ingebouwde magnetron en een afzuiging boven de kookplaat. De badkamer is ingericht met een ruime douchecabine, toilet en wastafel met fontein en spiegel.

Kenmerken

Park
Objectnummer
2906
Kavelnummer
Aantal personen
6
Aantal kamers
4

Bekijk ook eens de andere woningen van EuroParcs Ossiacher See

EuroParcs Ossiacher See
2 personen
vanaf € 159.500
Bekijk woning
EuroParcs Ossiacher See
4 personen
vanaf € 225.000
Bekijk woning
EuroParcs Ossiacher See
2 personen
vanaf € 129.500
Bekijk woning

Waarom kiezen voor EuroParcs

Jarenlange ervaring
Ruim 40 jaar een familiebedrijf
Beheer en onderhoud
Wij dragen zorg over het beheer en onderhoud van uw object
Eigen verhuurorganisatie
Uw recreatiewoning wordt zo optimaal mogelijk verhuurd
Grootste aanbod
Ruim aanbod aan recreatiewoningen
Binnen- en buitenland
EuroParcs is actief in Nederland, België, Oostenrijk en Bonaire

Onze kopers aan het woord

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’

Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee

‘Bij EuroParcs doe je heel soepel zaken’

Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder

 ‘Grootste pre van EuroParcs is dat het nooit bezuinigt op kwaliteit’

Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder

Phil en Leen Gerritsen: op slag verliefd op Resort Markermeer

Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder

Topinvesteerder is bijkans verliefd geworden op EuroParcs

De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder

Dorothé en Frits Mooij hebben hun droomvakantiehuis gevonden

De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder

‘EuroParcs is er ook voor je als er een probleem is’

,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder

‘Het vertrouwen in EuroParcs is terecht gebleken’

Hij wist eigenlijk al wat voor ‘vlees hij in de kuip’ had, want Robert Rikkert kent de familie Vos, de eigenaren van EuroParcs, al geruime tijd van de paardensport.
Lees verder

‘Recreatiemarkt lijkt mij een goede pensioenvoorziening’

Hij had al enige tijd in het hoofd dat het kopen van een vakantiewoning een goede oudedagsvoorziening zou kunnen zijn en had ook al enkele vakantieparken bezocht.
Lees verder