Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs

Speciaal voor u als aspirant koper biedt EuroParcs u in de maanden juli en augustus de mogelijkheid om op Resort Ameland te verblijven.

Wij nodigen u uit om alsnog het gevoel van vrijheid in de zeewind te ervaren, adembenemend Ameland tot in detail te beleven en daarmee de zeer interessante investeringsmogelijkheden te herkennen. EuroParcs ontzorgt u in deze kennismakingsfase deze zomer door de boottocht naar Ameland, het vervoer naar en een overnachting op het resort te regelen.

Wanneer u op die boot stapt, wordt u op Ameland ontvangen door een ervaren aankoopadviseur die u tot in detail de unieke eigenschappen van deze noordelijkste natuurparel van Nederland en uw mogelijkheden hierin te investeren toont. Indien u gebruik wilt maken van ons aanbod naar Ameland te komen, kunt u hieronder het formulier invullen. Wij nemen dan contact met u op om een dag en tijdstip vast te leggen. Wij raden u nogmaals aan om vanwege de beperkte beschikbaarheid van de vrije kavels snel te reageren. Op dit moment loopt het reeds storm, maar u kunt nu nog meeliften met de gunstige wind: nu zijn nog speciale investeringsdeals met een hoog rendement mogelijk!

Ameland zien en ervaren

Voorkeur datum van overnachting
Voorletter(s)
Tussenvoegsel(s)
Achternaam
Telefoonnummer
E-mailadres
Waarvoor wilt u de recreatiewoning gaan gebruiken?
Heeft u al een idee voor welk bedrag u een recreatiewoning wil aanschaffen? *
* Verplichte velden