Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
  •  
  • Home
  • -
  • Blog
  • -
  • Profiteer van Oostenrijks topproject: start verkoop Alpenresort Olympiaregion Seefeld

Profiteer van Oostenrijks topproject: start verkoop Alpenresort Olympiaregion Seefeld

11 september 2020

Een plek met een bewezen magneetfunctie op winter- en zomersporters: EuroParcs presenteert op 17 september in het informatiecentrum op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug in Maarn  Alpenresort Olympiaregion Seefeld. Deze absolute A-locatie op ruim 1100 meter hoogte in Oostenrijks Tirol was de plek van twee Olympische Spelen en een WK en geniet nu al onder vakantievierende gezinnen een hoge status. De mooiste kavels met het beste uitzicht op de omringende bergtoppen zijn nu nog vrij, want op 17 september is de start verkoop van dit eerste topproject van EuroParcs in Oostenrijk.

Start verkoop
Bent u geïnteresseerd om te investeren in Oostenrijk? Kom dan naar informatiedagen. U bent vanaf donderdag 17 t/m maandag 21 september van harte welkom in het informatiecentrum. Dit doen wij in een passende omgeving, zonder dat u daarvoor ver hoeft te reizen: in het belevingscentrum dat wij op het centraal in Nederland gelegen Resort De Utrechtse Heuvelrug (Maarn) hebben neergezet. 

Informatiecentrum Oostenrijk
Resort De Utrechtse Heuvelrug
Laan van Laag Kanje 13951 KD Maarn

Meer inspiratie? Kijk op de projectpagina.

Alpenresort Olympiaregion Seefeld

Misschien ook interessant

EuroParcs Group nieuwe hoofdsponsor van Feyenoord

20 oktober 2020
Aan de vooravond van de start van de Europa League is er heugelijk nieuws te melden over het hoofdpartnership van Feyenoord.
Lees verder