Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs ervaring

Bent u benieuwd naar de EuroParcs ervaring van kopers die u voorgingen? In de afgelopen jaren zijn er veel kopers geweest die een vakantiewoning hebben aangeschaft. Op deze pagina kunt u lezen hoe zij hun aankoop hebben ervaren. Aan de hand van de ervaringen hopen wij u een impressie te geven van de kracht van EuroParcs en waarom het aanschaffen van een vakantiewoning interessant is.

EuroParcs ervaring: waarom kiezen voor EuroParcs?

Maar waarom kiezen mensen nou eigenlijk voor een EuroParcs ervaring met het grote aanbod van verschillende resorts in Nederland? Onze gasten geven aan dat één van de redenen de naamsbekendheid is en daar hebben wij hard voor gevochten. Deze naamsbekendheid heeft EuroParcs over de jaren vergaard door het ruime aanbod en scherpe tarieven. Daarnaast zijn de resorts van EuroParcs gevestigd door heel Nederland, zo is er altijd een geschikte locatie voor de koper. Ook de ligging van de resorts dragen bij aan de positieve ervaringen. De meeste resorts zijn namelijk gelegen in een prachtige ligging rondom water of een heuvelachtig landschap.

EuroParcs ervaring: de faciliteiten op EuroParcs

De faciliteiten op de resorts van EuroParcs dragen wellicht het meest bij aan de ultieme EuroParcs ervaring. Alle acht resorts van EuroParcs zijn namelijk voorzien van diverse faciliteiten die zich zowel richten op het vermaak van de kleintjes als vermaak voor uzelf. Hoewel de parken zich al bevinden in prachtige omgevingen die omringd zijn door groen, water of een gezellig stadje zorgen de faciliteiten ervoor dat je voor vermaak het park eigenlijk al niet af hoeft. Zo heeft EuroParcs binnen- en buitenzwembaden, fun clubs voor recreatie voor de kleintjes, dierenboerderijen, wellness centers, restaurants, speeltuinen, midgetgolf, tennisbanen en nog veel meer! De faciliteiten verschillen hierbij wel per resort. Het is dus belangrijk dat je voor de boeking even kijkt of de faciliteiten aanwezig zijn waar u tijdens u vakantie van wilt gaan genieten.

EuroParcs ervaring: de Ultieme mogelijkheid tot investeren

Een ander bijkomend voordeel van de EuroParcs ervaring is de ultieme mogelijkheid tot investeren. Dit is de meest belangrijkste reden dat mensen graag één van de prachtige vakantiewoningen van EuroParcs aanschaffen. Buiten het feit om dat de vakantiewoning wordt gebruikt om te genieten van de vakantiedagen wordt het ook ingezet met een winstoogmerk. Kopers van een vakantiewoning op EuroParcs genereren vaak winst door de woning geheel of gedeeltelijk te verhuren na de aanschaf. De keuze om te beleggen in recreatievastgoed wordt dan ook steeds populairder. EuroParcs biedt meerjarige vaste huuropbrengsten waardoor u gegarandeerd geniet van een vast rendement.

Uw eigen EuroParcs ervaring

Bent u zelf de trotse bezitter van een vakantiewoning op één van onze resorts in Nederland? Deel uw eigen ervaring dan met ons! Uw feedback draagt er namelijk aan bij dat de resorts van alle gemakken zijn voorzien. Wij zullen uw terugkoppeling namelijk altijd gebruiken op de juiste aanpassingen te verrichten. Zo kunt u altijd optimaal genieten van de topservice en leukste activiteiten!

Wij hebben enkele gasten gevraagd om hun persoonlijke verkoop ervaring van EuroParcs met u te delen. Waar liepen zij tijdens de koop tegen aan? Wat beviel juist heel goed en welke tips geven ze u mee wanneer u besluit ook een recreatiewoning aan te schaffen? Zo krijgt u de juiste impressie van een aankoop van een recreatiewoning op EuroParcs.

Zie nu de persoonlijke ervaringen van:

De EuroParcs verkoop ervaring van Ferdie en Hennie Ummels

De EuroParcs verkoop ervaring van Lies en Henk Cox

Lees meer persoonlijke ervaringen

Meer weten?

Neem contact met 088 070 8090 of stuur een email naar info@europarcs.nl en deel uw eigen persoonlijke EuroParcs ervaring met onze bezoekers!