Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Nieuwe projecten

Bedankt voor uw interesse in één van onze nieuwe projecten. Op dit moment zijn wij druk bezig om de nieuwe resorts te ontwikkelen. U kunt hieronder alvast de eerste documentatie van de nieuwe resorts downloaden.

Informatie Resort Zuiderzee (Biddinghuizen)  (Officiële start verkoop: zaterdag 2 juni 2018)
Informatie Resort De Kempen (Mol, België)  (Officiële start verkoop: zaterdag 8 september 2018)

Wij bieden u graag de mogelijkheid om als een van de eerste de nieuwe resorts te komen bezoeken. Wij leiden u graag rond, vertellen u meer over de recreatiewoningen welke er gebouwd gaan worden en stellen u in staat om de mooiste locatie uit te zoeken. Uiteraard zijn de nieuwe projecten nog niet gereed en kunnen nog niet alle recreatiewoningen worden bezichtigd. Wel zijn er een aantal showmodellen beschikbaar voor een bezichtiging.

Profiteer van snelle beslissers voordeel en verzeker uzelf van de beste deal voordat de prijzen gaan stijgen. Wij hanteren speciale instapprijzen indien u besluit een recreatiewoning te kopen voordat de officiële verkoop start.

Indien u interesse is gewekt kunt u onderstaand contactformulier in te vullen. Wij nemen dan spoedig contact met u op om een afspraak op locatie in te plannen.