Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Ontwikkelingen

EuroParcs is constant in beweging. Steeds op zoek naar nieuwe locaties en continu investeren in bestaande resorts. Met trots presenteren wij u een aantal nieuwe ontwikkelingen waar EuroParcs volop mee bezig is.

EuroParcs ontwikkelt tweede park in Karinthië: EuroParcs Ossiacher See

Op deze tweede EuroParcs-locatie in Karinthië worden 74 vakantiewoningen gerealiseerd. Het park wordt verrijkt met drie typen verblijfsaccommodaties: één voor twee,  één  voor vier en één voor zes personen.

Lees verder

EuroParcs gaat tweede vakantieparkparel aan het IJsselmeer ontwikkelen: EuroParcs Enkhuizer Strand

De in totaal 154 vakantiewoningen die wij gaan realiseren passen verder in aanblik en inrichting bij de rijke geschiedenis van de regio. Van de 154 woningen worden er 32 aan het strand, 44 bij het binnenwater en 78 in het bos gebouwd.

Lees verder

Nieuw park in de verkoop: EuroParcs La Cascade

EuroParcs gaat een derde vakantiepark in België ontwikkelen: na EuroParcs Zilverstrand en EuroParcs Hoge Kempen wordt naar verwachting in de loop van 2024 EuroParcs La Cascade in de Belgische Ardennen geopend.

Lees verder

18 vakantiewoningen in verkoop op EuroParcs De Zeeuwse Duinen

EuroParcs gaat op Walcheren, op het westelijkste puntje van Zeeland, een nieuw vakantiepark realiseren: EuroParcs De Zeeuwse Duinen.

Lees verder

Uitbreiding EuroParcs Pressegger See

EuroParcs Pressegger See in Oostenrijks Karinthië wordt vanwege continue grote belangstelling uitgebreid met 34 vakantiewoningen.

Lees verder

EuroParcs Hoge Kempen

Investeren in EuroParcs Hoge Kempen is investeren in een gebied dat voor Vlamingen de hoogste natuurstatus heeft! Op dit vakantiepark worden nu extra vakantiewoningen gerealiseerd. Het gaat om 6-persoons verblijfsaccommodaties van het type Lake House.

Lees verder

Uitbreiding EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is dermate gewild dat er een kleine uitbreiding gaat plaatsvinden van zowel kleinere als grote chalets. Het gaat om tiny houses en vakantiewoningen voor maximaal zes personen.

Lees verder

Luxe appartementen in Oostenrijk

EuroParcs Hermagor-Nassfeld staat door de ligging vlak bij de Pressegger See voor zon- en waterbeleving in de zomer en voor skiplezier in de winter. De locatie bestaat uit twaalf 4-persoons appartementen van elk 66 vierkante meter en luxe wellnessfaciliteiten onder het dak van de zogeheten AlpinSpa.

Lees verder

EuroParcs Biggesee

De eerste 47 vakantiewoningen van EuroParcs Biggesee zijn reeds in de verkoop gegaan. Het gaat om 4-, 6- en 8-persoons verblijfsaccommodaties. Het doel is om de eerste woningen dit jaar nog op te leveren.

Lees verder

Uitbreiding EuroParcs De IJssel Eilanden

Op EuroParcs De IJssel Eilanden ontwikkelt EuroParcs prachtige appartementen, maisonnettes en rijtjeswoningen rondom de haven. Bekijk het project en ontdek de investeringsmogelijkheden.

Lees verder

Vakwerkwoningen EuroParcs Limburg

EuroParcs heeft jaren geleden de binding van het park met de regio verder versterkt door een aantal vakwerkwoningen te realiseren. Het succes van dat project maakt dat er een uitbreiding gaat plaatsvinden: wij gaan 16 extra woningen bouwen in de historische Limburgse bouwstijl!

Lees verder

EuroParcs Kohnenhof

Het project EuroParcs Kohnenhof behelst de realisatie van in totaal 82 vakantiewoningen verdeeld over twee bouwfasen in de regio Eislek in de Luxemburgse Ardennen.

Lees verder

Luxe villa's op Texel

EuroParcs De Koog, gelegen op het Waddeneiland Texel nabij het dorp De Koog, wordt binnenkort verrijkt met 20 luxueuze vakantievilla’s.

Lees verder