Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Ontwikkelingen

EuroParcs is constant in beweging. Steeds op zoek naar nieuwe locaties en continu investeren in bestaande resorts. Met trots presenteren wij u een aantal nieuwe ontwikkelingen waar EuroParcs volop mee bezig is.

Uitbreiding EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs De Utrechtse Heuvelrug is dermate gewild dat er een kleine uitbreiding gaat plaatsvinden van zowel kleinere als grote chalets. Het gaat om tiny houses en vakantiewoningen voor maximaal zes personen.

Lees verder

Luxe appartementen in Oostenrijk

EuroParcs Hermagor-Nassfeld staat door de ligging vlak bij de Pressegger See voor zon- en waterbeleving in de zomer en voor skiplezier in de winter. De locatie bestaat uit twaalf 4-persoons appartementen van elk 66 vierkante meter en luxe wellnessfaciliteiten onder het dak van de zogeheten AlpinSpa.

Lees verder

EuroParcs Biggesee

De eerste 47 vakantiewoningen van EuroParcs Biggesee zijn reeds in de verkoop gegaan. Het gaat om 4-, 6- en 8-persoons verblijfsaccommodaties. Het doel is om de eerste woningen dit jaar nog op te leveren.

Lees verder

Uitbreiding EuroParcs De IJssel Eilanden

Op EuroParcs De IJssel Eilanden ontwikkelt EuroParcs prachtige appartementen, maisonnettes en rijtjeswoningen rondom de haven. Bekijk het project en ontdek de investeringsmogelijkheden.

Lees verder

Vakwerkwoningen EuroParcs Limburg

EuroParcs heeft jaren geleden de binding van het park met de regio verder versterkt door een aantal vakwerkwoningen te realiseren. Het succes van dat project maakt dat er een uitbreiding gaat plaatsvinden: wij gaan 16 extra woningen bouwen in de historische Limburgse bouwstijl!

Lees verder

EuroParcs Kohnenhof

Het project EuroParcs Kohnenhof behelst de realisatie van in totaal 82 vakantiewoningen verdeeld over twee bouwfasen in de regio Eislek in de Luxemburgse Ardennen.

Lees verder

Luxe villa's op Texel

EuroParcs De Koog, gelegen op het Waddeneiland Texel nabij het dorp De Koog, wordt binnenkort verrijkt met 20 luxueuze vakantievilla’s.

Lees verder

Tiny Houses Gulperberg

EuroParcs Gulperberg wordt uitgebreid met 16 tiny houses. De tiny houses worden in 2023 opgeleverd.

Lees verder