Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

EuroParcs Veluwemeer uitgebreid met 35 kavels

EuroParcs Veluwemeer, gelegen aan het Veluwemeer nabij Nunspeet, is sinds kort verrijkt met 35 kavels. De 35 verblijfsaccommodaties die al deels zijn gerealiseerd zijn van het type Cosy Unique Veranda en type Concept.

Dat zijn beide 4-persoons vakantiewoningen die zich zoals altijd bij EuroParcs onderscheiden in comfort en in het geval van het model Cosy Unique Veranda een prachtig voorportaal. Het verblijfsgenot kan gecombineerd worden met de vertrouwde sterkhouders van EuroParcs Veluwemeer: zwemmen, zeilen of surfen in het Veluwemeer, wandelen of fietsen in de Veluwe en genieten in het Dolfinarium, Walibi Holland of op de golfbaan van Dorhout Mees.

De kavels zijn vanaf heden te koop. Bent u geinteresseerd in een vakantiehuis nabij het Veluwemeer? Informeer dan naar de beschikbaarheid of vraag een gratis informatiepakket aan.

Bekijk het woningaanbod

EuroParcs Veluwemeer heeft met zijn ligging, direct aan het Veluwemeer, een bijzonder mooi uitzicht. Het vakantiepark beschikt over tal van faciliteiten voor jong en oud en geeft u vanwege de ruime kavels een gevoel van rust en privacy. 

Bekijk EuroParcs Veluwemeer