Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Luxe villa's op Texel

EuroParcs De Koog, gelegen op het Waddeneiland Texel nabij het dorp De Koog, wordt binnenkort verrijkt met 20 luxueuze vakantievilla’s. EuroParcs De Koog ligt centraal op het eiland, vlakbij het strand, het bruisende dorp De Koog en ook op minder dan een kilometer afstand van het bijzondere natuurgebied De Slufter. Het vakantiepark geeft u vanwege de ruime kavels een gevoel van rust en privacy.Deze dubbellaagse stenen vakantiewoningen zijn qua kwaliteit en uitstraling niet te onderscheiden van een gewoon woonhuis. Ze zijn gasvrij, voldoen ook anderszins aan moderne isolatie- en duurzaamheidseisen en zijn voorzien van een sauna, airconditioning en vloerverwarming op de begane grond. De vakantiewoning kent een betonnen fundering en een in het werk gestorte betonvloer. De grote nok onderstreept het robuuste karakter van de vakantievilla, terwijl de opvallende raampartijen het vrijheidsgevoel symboliseren dat Texel en het spel van wind, zand en zee zo bijzonder maakt. Iets wat nog eens extra tot zijn recht komt op het grote, eveneens luxueus aangeklede, terras mét hot tub, buitenkeuken, pergola en tuinset. De vakantiewoning wordt zowel van buiten als van binnen kwalitatief hoogwaardig afgewerkt, van de keukenaccessoires tot de exclusieve kranen in de badkamer en de toiletten waar maar liefst vijf jaar garantie op wordt gegeven.

Het verblijfsgenot kan gecombineerd worden met de vertrouwde sterkhouders van Texel: wandelen over het strand, in het nabijgelegen natuurgebied De Slufter of anderszins genieten in Ecomare of tijdens een zeehondentocht.

De kavels en villa's zijn vanaf heden te koop. Bent u geinteresseerd in een vakantiehuis op Texel? Vul dan onderstaand formulier in en ontvang de verkoopdocumentatie. 

Bekijk de villa