Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort De Utrechtse Heuvelrug

Resort De Utrechtse Heuvelrug

Start verkoop

U hebt nu de kans te investeren in een heuvellandschap nabij de Randstad! Op EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug in Maarn start de verkoop van recreatiewoningen en recreatievilla's. Resort De Utrechtse Heuvelrug ligt op slechts een kwartier van de Domstad. Het vakantiepark ligt bovendien naast recreatiegebied Henschotermeer en biedt derhalve ook waterbeleving.

Omgeving
De omgeving is sowieso uniek te noemen: Maarn staat als laatste intacte tuindorp van Nederland op de nominatie opgenomen te worden op de werelderfgoedlijst van Unesco. Daarnaast treft u in een cirkel van pakweg vijftien kilometer om het resort tal van kastelen en andere monumenten. Daarnaast wordt de regio ingekleurd door fraaie wandel- en fietsroutes door ongerepte natuur.

Het resort
Wij gaan EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug opwaarderen volgens de vertrouwde EuroParcs-filosofie: met vakantiewoningen die origineel zijn in design en luxueus in de afwerking en inrichting. Daarnaast gaan we fors investeren in het faciliteiten- en voorzieningenniveau. De horeca wordt momenteel al opgeknapt en er wordt een binnenzwembad gebouwd.

Benieuwd naar de recreatiewoning op Resort De Utrechtse Heuvelrug? Bekijk hier het aanbod.

U kunt net als op andere resorts investeren in vakantiewoningen met of zonder daarbij de aankoop van de onderliggende grond. Robuust investeren noemen we dat!
Interesse? Bel ons voor een afspraak op 088-0708000 en profiteer van scherpe openingskortingen! U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen, maar in verband met de verwachte drukte raden wij u aan een dag en tijdstip met één van onze aankoopadviseurs vast te leggen.