Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vakwerkwoningen EuroParcs Limburg

Maak kennis met een vakantiepark dat een uitgebreid faciliteitenniveau heeft en tegelijkertijd de ideale uitvalsbasis is! Maak kennis met EuroParcs Limburg, gelegen in Susteren op het smalste deel van Limburg. Die strategische ligging maakt dit vakantiepark al vele jaren geliefd onder zowel vakantievierende gezinnen als investeerders.

EuroParcs heeft jaren geleden de binding van het park met de regio verder versterkt door een aantal vakwerkwoningen te realiseren. Het succes van dat project, het concept om streekgebonden architectuur toe te passen, maakt dat er een uitbreiding gaat plaatsvinden: wij gaan 16 extra woningen bouwen in de historische Limburgse bouwstijl!

Ligging

EuroParcs Limburg is gesitueerd in Susteren, op het smalste deel van Limburg. Dat verklaart al deels de aantrekkingskracht van het vakantiepark: u bent in tien minuten met de auto zowel in Duitsland als België. Zodat u bijvoorbeeld zonder ver te hoeven rijden het graf van Karel de Grote in de Dom van Aken kan bezichtigen of kan shoppen in outletcentrum van Maasmechelen. Waarbij u in het laatste geval profiteert van prijzen voor A-merken die veel lager liggen dan reguliere tarieven. 

Vanuit het vakantiepark kost het slechts twintig minuten met de auto om de Zuid-Limburgse heuvels, Valkenburg en Maastricht te bereiken, maar u bent ook zo in attractiepark Sevenum in Noord-Limburg met zijn draaiende achtbaan en wildwaterbaan!

Faciliteiten

Het rijke voorzieningenniveau op EuroParcs Limburg wordt ten eerste ingekleurd door een dorpsplein met allerlei horeca: een restaurant met terras, een loungeruimte, een luxe snackbar, een ijssalon en een bruin café. Daarnaast kent het park een zwemvijver met zandstrand en grote glijbanen en een binnenzwembad met een separaat peuterbad , een sauna en andere wellnessvoorzieningen. Ook is er een grote buitenspeeltuin en een nieuw indoor speelparadijs met innovatieve interactieve spelen. Denk hierbij aan interactieve vloerspelen, een interactieve trampoline en een interactieve klimmuur.

De vakwerkwoning

De vakwerkwoningen in Limburg zijn een boerenvinding: de Limburgse vakwerkboerderij is een sinds oud-Germaanse tijd uitgeoefende bouwstijl waarbij een dragend skelet uit houten balken met mortel of leem en roeden opgevuld wordt. Deze geschiedenis zie je anno 2022 terug op EuroParcs Limburg waar het historisch erfgoed met Limburgse vakwerkwoningen niet alleen gekoesterd wordt, maar wordt uitgebreid met 16 woningen. Van buiten ogen de vakwerkwoningen historisch, van binnen voldoen ze qua luxe en comfort voldoen aan de hoge EuroParcs-standaard. Zo heeft elk van de te bouwen vakwerkwoningen een sauna!

De woningindeling

Elk van de woningen is dubbellaags en geschikt voor acht personen.  Bij binnenkomt betreedt u een ruime hal met separaat toilet en de trapopgang naar de eerste etage. Wanneer u doorloopt stapt u de zeer ruime woonkamer binnen, met een aparte lounge-/zitruimte met tv-meubel en een tweede gedeelte waar de grote eettafel staat. Grenzend hieraan is een andere blikvanger gesitueerd: de open keuken. Deze is royaal qua uitrusting te noemen met een koelkast, combioven, vaatwasser en inductiekookplaat. Het kookeiland zorgt bovendien voor een extra mooie uitstraling en nog meer gebruiksgemak.

Verder bevindt zich op de begane grond de master bedroom met en suite een ruime badkamer met inloopdouche en een grote wastafel.

De overloop op de eerste etage geeft toegang tot nog eens drie ruime slaapkamers: twee met een tweepersoonsbed en een met twee eenpersoonsbedden. Daarnaast heeft ook deze verdieping een separaat toilet, een mooie badkamer met inloopdouche en wasmeubel en een sauna!

Breng nog meer klasse in jouw vakantiewoning met de Chique of Modern interieurstijl!

Een inrichtingsstijl met de spreekwoordelijke schittering zonder dat het pompeus wordt. Oftewel: een grootse presentatie maar niet te uitbundig. Klasse hoef je niet teveel te benadrukken, dat ziet een gast of een bezoeker direct aan de details. Dat maakt zowel de Chique als Modern interieurstijl tot een zeer geliefd concept: beide zijn te omschrijven als nuchter en toch kwaliteitsrijk.

De zorg, waarmee beide interieurstijlen zijn samengesteld, is direct af te zien aan de uitstraling van de materialen, de robuustheid ervan en de verdere aankleding met de televisie en de keukenaccessoires. Comfort schrijf je altijd al met hoofdletters bij EuroParcs maar wordt door beide interieurstijlen op subtiele wijze nog eens extra benadrukt. 


De inrichtingsstijl Chique

Voelt u zich koning te rijk in uw eigen woning! De inrichtingsstijl Chique zorgt bij een binnenkomst voor een wauw-effect door de donkere accenten die prachtig afsteken tegen de grijstinten. De toepassing van klassieke materialen en de fraaie motieven maken de rijke inrichtingsstijl helemaal af. De donkere kleuren geven de vakantiewoning, naast een robuuste uitstraling, ook een extra warme sfeer. Met de inrichtingsstijl Chique is het thuisgevoel extra sterk aanwezig!

De inrichtingsstijl Modern

Wilt u de vakantiewoning een verlenging laten zijn van uw no-nonsense mentaliteit? Met een fraaie strakke uitstraling, waarin wit en andere lichte kleuren uw krachtige, zakelijke persoonlijkheid benadrukken? Dan is de inrichtingsstijl Modern uit uw hart gegrepen! Lichte kleuren, met name wit tegen crème- en grijstinten, zorgen voor een krachtige uitstraling, maar dragen ook bij aan een luchtige, open sfeer. De inrichtingsstijl Modern staat dan ook voor toegankelijkheid: de vakantiewoning roept daarmee het thuisgevoel op bij een brede doelgroep.