Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Ontdek EuroParcs De Wiltzangh.

EuroParcs De Wiltzangh, gelegen in Drenthe nabij Nationaal Park Dwingelderveld,  wordt binnenkort verrijkt met ruim honderd luxueuze vakantiewoningen.

Er worden negen typen gerealiseerd die stuk voor stuk te midden van de ruige, natuurrijke omgeving een baken van warmte en kwaliteit zijn. Twee typen, de Finse Villa en Villa Stuga, hebben een fraaie Scandinavische architectuur waarmee de verbinding wordt gemaakt met het open, waterrijke landschap van het aangrenzende Nationaal Park Dwingelderland. Twee typen, de Jachthut XL en de L Lodge, hebben een robuuste, warme uitstraling van hout(look) dat door de natuurrijke omgeving een extra geborgen sfeer geeft. Daarbij kunt u, door te opteren voor de Jachthut XL Wellness, kiezen voor nog meer comfort, want dit type herbergt een sauna en heeft naast de vakantiewoning een buitendouche en hot tub staan. Twee typen, Just Nature en Just Nature Light, zijn extra duurzaam qua aankleding en het laatste type ademt als Tiny House nostalgie en romantiek uit.

De kavels zijn vanaf heden te koop. Bent u geïnteresseerd in een vakantiehuis op een A-locatie in Drenthe? Informeer dan naar de beschikbaarheid of vraag een gratis informatiepakket aan.

EuroParcs De Wiltzangh onderscheidt zich anderszins. De kavels zijn opvallend groot en bieden daarnaast extra veel privacy door de groene omheining van bomen en bosschages. Het vakantiepark verschaft u, vanwege de ruime kavels, een vakantiegevoel pur sang door de rust, ruimte én privacy. 

Bekijk het vakantiepark

Bekijk het woningaanbod

Vraag een Brochure aan voor EuroParcs De Wiltzangh

Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mail
(Mobiele) Telefoon
Opmerkingen
* Verplichte velden