Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vraag brochure aan
Header - Parkpagina EuroParcs Biggesee

EuroParcs Biggesee

Direct gelegen aan de Biggesee
Nabij skigebieden
Prachtig wandel- en fietsgebied

Uw eigen vakantiewoning in het Sauerland aan de Biggesee

Een soort van baai midden in het laaggebergte van het Sauerland, met een prachtig uitzicht over de Biggesee en met skimogelijkheden op slechts 20 minuten rijafstand. EuroParcs Biggesee, het eerste project van EuroParcs in Duitsland, inspireert op meerdere wijzen. Zo zijn er in de directe omgeving prachtige wandel- en fietsroutes en leent de Biggesee zich uitstekend om in te zwemmen, als vislocatie en voor allerlei vormen van watersport- en waterrecreatie. Het strand bij het vakantiepark is bij mooi weer het uithangbord voor een gezellige ‘spetterende’ familiedag.

EuroParcs gaat in 2023 de eerste 47 vakantiewoningen op EuroParcs Biggesee realiseren. Het gaat daarbij om 4-, 6- en 8-persoons verblijfsaccommodaties die zich onderscheiden door hun duurzaamheid. Een groot deel van de centrale parkeerplaats krijgt een dak met zonnepanelen die de vakantiewoningen in belangrijke mate voorziet van groene stroom. Ook is er woonruimteventilatie met energie-efficiënte warmteterugwinning en geschiedt de energiezuinige koeling van de woonruimtes via airconditioningunits met een multi-split warmtepomp. Alle gebouwen voldoen hiermee aan de eisen van de Wet Energievoorziening Gebouwen (GEG) van de Duitse wetgeving. U kunt dit vergelijken met het A+++-energielabel zoals we dat in Nederland kennen.

Blok 1 - Parkpagina EuroParcs Biggesee

Zien en doen

De omgeving van EuroParcs Biggesee kent een goed gemarkeerd wandel-, fiets- en mountainbikenetwerk. Verder ligt het skigebied Olpe-Fahlenscheid ligt op slechts 20 minuten rijafstand van het park. EuroParcs Biggesee is kortom een mooie uitvalsbasis voor een skivakantie en meer dan dat, want u kunt in de regio ook op diverse plekken rodelen en langlaufen! Denk bijvoorbeeld aan het populaire Winterberg, dat slechts op ruim een uur afstand van het park gelegen is.

Blok 2 - Parkpagina EuroParcs Biggesee
Bekijk alle foto's

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Biggesee

In prijs verlaagd
EuroParcs Biggesee
4 personen
Bouwjaar 2023
€ 179.500
Bekijk woning
In prijs verlaagd
EuroParcs Biggesee
6 personen
Bouwjaar 2023
€ 239.500
Bekijk woning
EuroParcs Biggesee
8 personen
Bouwjaar 2023
€ 299.500
Bekijk woning
 
 

Neem contact op met EuroParcs Biggesee

Een vakantiewoning aan de prachtige Biggesee? Dat kan op EuroParcs Biggesee. Wij staan voor u klaar als u vragen heeft over de investeringsmogelijkheden.

Adres
Waldenburger Bucht 11
57439 Attendorn
Duitsland

Contactinformatie
T: 0880708000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak