Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Vraag een brochure aan
Parkpagina EuroParcs Ossiacher See - Header

EuroParcs Ossiacher See

Gelegen direct aan de Ossiacher See
Nabij de skipistes van Gerlitzen
Wandel- en fietsparadijs

Een eigen plekje aan het mooiste meer van Oostenrijk? U heeft ‘t gevonden.

  • 's Zomers en ’s winters aantrekkelijk
  • Aantrekkelijke vanafprijs!
  • Indrukwekkende fiets- en mountainbike routes
  • Gelegen naast skigebied
  • Uniek vakantiegebied
Ossiacher USP's

EuroParcs Ossiacher See is een water- en een skiparadijs  

Direct aan de Ossiacher See, bij het stadje Ossiach, gaat EuroParcs een tweede vakantiepark in Oostenrijks Karinthië realiseren: EuroParcs Ossiacher See. En omdat het park terrasvormig gebouwd gaat worden, heeft u overal op het park een panoramaview over het water. In de winter kunt u in de omgeving van het park skiën.

Om de status van het park als waterwalhalla als eerste toe te lichten: de Ossiacher See springt eruit, omdat het tot de drie grootste meren van Karinthië behoort. Het elf kilometer lange meer is bovendien kraakhelder en prachtig turquoise. 

 

Er zijn hier allerlei watersporten mogelijk, waarbij vooral surfen erg populair is. Ook kunt u in de omgeving allerlei sporten beoefenen. Zo treft u er allerlei fietspaden, waaronder een fietspad van 27 kilometer rondom het meer. Direct achter het park starten bovendien diverse uitdagende mountainbikeroutes. De schilderachtige omgeving leent zich ook voor prachtige wandeltochten, langs de oevers van het meer of in de bergen vanwaar u vanuit het park ook op uitkijkt.

Maar: de regio rondom het vakantiepark is ook in de koude maand geliefd, want in het nabijgelegen Gerlitzen kunt u skiën: er zijn 45 kilometer aan skipistes, ontsloten door tien skipistes. In totaal zijn er 15 kilometer aan skiroutes in verschillende moeilijkheidsgraden.

Parkpagina EuroParcs Ossiacher See - blok 1

Laat u inspireren

Parkpagina EuroParcs Ossiacher See - fotoalbum
Parkpagina EuroParcs Ossiacher See - fotoalbum
Parkpagina EuroParcs Ossiacher See - fotoalbum
Parkpagina EuroParcs Ossiacher See - fotoalbum
Parkpagina EuroParcs Ossiacher See - fotoalbum
Bekijk alle foto's
Parkpagina EuroParcs Ossiacher See - blok 2

Zien en doen

In Ossiach zelf is een zomerrodelbaan van 760 meter lengte en u kunt vanaf het nabij gelegen Gerlitzen gaan paragliden. Qua korte wandeltochten in de directe omgeving is een tocht rondom het Middeleeuwse Landskron kasteel bij Villach een aanrader. Het kasteel is verder met de auto bereikbaar.  Voor wie klimmersbenen heeft, zijn de Finsterbach watervallen een ‘must do’. Panoramische uitzichten vanaf verschillende hoogtes en mooie watervallen wisselen elkaar af tijdens de klim. Natuurpark Dobratsch is echter qua wandelplezier de hoogmis. Dit natuurpark met de 2166 meter bergpiek waarnaar het park genoemd is, is een verwennerij voor de ogen.

 

Een nog relatief onbekend fenomeen nabij Villach zijn de hot water springs van de Maibachl. Deze bronnen staan voor een onvergetelijke ervaring in de winter en in de lente als de sneeuw smelt. U kunt dan een ‘duik’ nemen in het water dat gemiddeld 29 graden Celsius is. Overdag of romantisch met uw partner in de avonduren.

Villach zelf is pittoresk met zijn pastelkleurige woningen, al is er ook een moderne mall. In Klagenfurt is ook veel te doen. Tot de hoogtepunten voor het hele gezin behoren Minimundus (een soort Madurodam maar hier worden toonaangevende gebouwen uit de hele wereld getoond), de reptielendierentuin Reptilienzoo Happ, de Pyramidenkogel (de grootste houten uitkijktoren ter wereld waar je ook nog eens vanaf mag roetsjen) en de Burg Hochosterwitz dat één van de indrukwekkendste Middeleeuwse kastelen van Oostenrijk is.  

Bekijk het woningaanbod op EuroParcs Ossiacher See

EuroParcs Ossiacher See
2 personen
vanaf € 159.500
Bekijk woning
EuroParcs Ossiacher See
4 personen
vanaf € 225.000
Bekijk woning
EuroParcs Ossiacher See
6 personen
vanaf € 249.500
Bekijk woning
EuroParcs Ossiacher See
2 personen
vanaf € 129.500
Bekijk woning
 
 

Neem contact op met EuroParcs Ossiacher See

Vragen? Contact EuroParcs Ossiacher See door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Adres
Ostriach 67
9570 Ossiach
Oostenrijk

Contactinformatie
T: 088 070 8000
E: verkoop@europarcs.nl

Maak een afspraak