Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Glampingresort Hoge Kempen

EuroParcs Hoge Kempen

De unieke ligging van Glampingresort Hoge Kempen


De unieke ligging van het Glampingresort Hoge Kempen midden in het Belgische natuurschoon, maar ook dichtbij interessante en gezellige steden als Maastricht, Hasselt, Genk en Tongeren, biedt voor iedereen het ultieme vakantiegevoel.

Het park heeft voor ieder wat wils: voor jong en oud, actieve vakantiegangers of rustzoekers. Zo sluit het park perfect aan op het Limburgse netwerk van fietspaden tussen de knooppunten Kempen-Maasland en Haspengouw.

Met een totale oppervlakte van 22 hectare is er ook een groot aanbod aan lokale wandelroutes voor wandelaars en ligt Glampingresort Hoge Kempen direct aan het langeafstandswandelpad van het Nationaal Park Hoge Kempen.

Plattegrond Glampingresort Hoge Kempen

Informatiepakket

Vraag het gratis informatiepakket aan

Vraag gratis een brochure aan en bekijk de recreatiewoningen op onze A locaties

Aanvragen

Foto's

Natuur Glampingresort Hoge Kempen
Natuur Glampingresort Hoge Kempen
Glampingresort Hoge Kempen
Fietsen op Glampingresort Hoge Kempen
Wandelen Glampingresort Hoge Kempen
Food Glampingresort Hoge Kempen

Hoogwaardig comfort in Glampingresort Hoge Kempen

EuroParcs Glampingresort Hoge Kempen heeft al een eigen restaurant met pannenkoekenhuis en een mooi terras. We zullen dat blijven verfraaien. Naast het restaurant kunnen kinderen stoom afblazen in een grote speeltuin met tal van speeltoestellen. Aan de overkant van de straat is een 60 meter lang buitenzwembad met constant toezicht. Eigenaren en gasten kunnen gratis gebruik maken van dit zwembad. EuroParcs wil het niveau van faciliteiten en voorzieningen verder verbeteren in haar visie om comfort van hoge kwaliteit te bieden.

Faciliteiten op Glampingresort Hoge Kempen

Bekijk het woningaanbod op Glampingresort Hoge Kempen

Het resort belooft veel voor vakantiegezinnen en dus ook voor particulieren en ondernemers. Net als de andere EuroParcs-resorts worden de vakantiehuizen verkocht aan investeerders. In de toekomst wordt de investeerder volledig ontzorgd door de vakantiewoning te verhuren door het familiebedrijf Apeldoorn. Bekijk hieronder het woningaanbod.

Hackfort Panorama
EuroParcs Hoge Kempen
4 personen
€ 120.000
Bekijken
Lieteberg Cottage
EuroParcs Hoge Kempen
4 personen
€ 100.000
Bekijken
Lieteberg Cottage 6
EuroParcs Hoge Kempen
6 personen
€ 110.000
Bekijken
Kempen lodge
EuroParcs Hoge Kempen
4 personen
€ 80.000
Bekijken
Bekijk het volledige aanbod

Bezoek de informatiedagen op Glampingresort Hoge Kempen

Een vakantiehuis kopen op Glampingresort Hoge Kempen? Bezoek dan een van de informatiedagen en ervaar het resort van dichtbij.

Het aanbod aan vakantiehuizen op Glampingresort Hoge Kempen is nu al online te bekijken. Heeft u nog vragen? Wilt u meer informatie over het resort of een van de vakantiehuizen? Neem contact met ons op of kom langs tijdens de open dagen. Komt u liever op een ander tijdstip langs? Welke kan! Maak een afspraak als het u uitkomt.

Bezoek de informatiedagen op Glampingresort Hoge Kempen

Neem contact op met Glampingresort Hoge Kempen

Vragen? Contact Glamingresort Hoge Kempen door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

Adres
Molenblookstraat 64
B-3690 Zutendaal
België

Contactinformatie
T: 088 070 80 00
E: verkoop@europarcs.nl

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Glampingresort Hoge Kempen met meer informatie over de recreatiewoningen. Indien u meer wilt weten over investeren en de mogelijkheden daarvan, dan kunt u het stappenplan aanvragen.

Park locatie