Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort Aan de Maas

Resort aan de Maas, unieke investeringslocatie aan het water

Niet alleen het uitzicht is fraai maar de zijtak van de Maas, waaraan het resort is gelegen, leent zich ook uitstekend voor zwemplezier en waterrecreatie. Bovendien kunt u door de open vaarverbinding vanaf de Maas en de jachthaven het resort ook met een boot aandoen. De Maasboulevard en de 9-baans golfbaan naast het resort kleuren het vakantiepark verder in.

Het vakantiepark ligt vlakbij de A2 en is derhalve makkelijk te bereiken, omdat er bij Kerkdriel een af- en oprit naar de snelweg is. Daardoor is het resort zowel van het zuiden als het noorden niet alleen makkelijk te bereiken, maar bent u ook in slechts een kwartier in Den Bosch, in een half uur tijd in De Efteling en in driekwartier in Utrecht. De afstand tussen Kerkdriel en Den Bosch is veertien kilometer, De Efteling ligt op 38 kilometer en Utrecht op vijftig kilometer.

Het resort is op loopafstand gesitueerd van Kerkdriel, een sfeervol dorp met bijna achtduizend inwoners en de nodige winkels en horeca. De ‘hoofdstad’ van de Bommelerwaard, Zaltbommel, ligt op negen kilometer afstand. Het Rivierenland kent verder twee grote natuurgebieden: het Kloosterwiel in het westen en het Kil van Hurwenen in het oosten. Dit laatste natuurgebied is binnen de gemeentegrenzen van Maasdriel gelegen en derhalve op zeer korte rijafstand van het resort.

Resort aan de Maas biedt kortom voor alle type vakantievierder de vakantiebeleving die hij en/of zij zoekt: reuring bij, in of op het water, de gezellige drukte van een dorp of stad of juist de stilte van de natuur. Dat is de ‘diepgang’ die u als investeerder in de huurmarkt zoekt!