Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.
Bekijk alle locaties op de kaart

Resort aan de Maas, unieke investeringslocatie aan het water

Niet alleen het uitzicht is fraai maar de zijtak van de Maas, waaraan het resort is gelegen, leent zich ook uitstekend voor zwemplezier en waterrecreatie. Bovendien kunt u door de open vaarverbinding vanaf de Maas en de jachthaven het resort ook met een boot aandoen. De Maasboulevard en de 9-baans golfbaan naast het resort kleuren het vakantiepark verder in.

Het vakantiepark ligt vlakbij de A2 en is derhalve makkelijk te bereiken, omdat er bij Kerkdriel een af- en oprit naar de snelweg is. Daardoor is het resort zowel van het zuiden als het noorden niet alleen makkelijk te bereiken, maar bent u ook in slechts een kwartier in Den Bosch, in een half uur tijd in De Efteling en in driekwartier in Utrecht. De afstand tussen Kerkdriel en Den Bosch is veertien kilometer, De Efteling ligt op 38 kilometer en Utrecht op vijftig kilometer.

Het resort is op loopafstand gesitueerd van Kerkdriel, een sfeervol dorp met bijna achtduizend inwoners en de nodige winkels en horeca. De ‘hoofdstad’ van de Bommelerwaard, Zaltbommel, ligt op negen kilometer afstand. Het Rivierenland kent verder twee grote natuurgebieden: het Kloosterwiel in het westen en het Kil van Hurwenen in het oosten. Dit laatste natuurgebied is binnen de gemeentegrenzen van Maasdriel gelegen en derhalve op zeer korte rijafstand van het resort.

Resort aan de Maas biedt kortom voor alle type vakantievierder de vakantiebeleving die hij en/of zij zoekt: reuring bij, in of op het water, de gezellige drukte van een dorp of stad of juist de stilte van de natuur. Dat is de ‘diepgang’ die u als investeerder in de huurmarkt zoekt!

Plattegrond Resort Aan De Maas

Panorama Camping Gulperberg

Panorama Camping Gulperberg heeft alles in huis: idyllische vergezichten vanaf de unieke panorama plek op de Gulperberg én de nabijheid van de stedelijke voorzieningen. Dat is het echte vakantiegevoel!
Resort De Koog Texel

Resort De Koog

Uw eigen lodge op het meest veelzijdige Waddeneiland; Texel! Met Resort De Koog bent u verzekerd van een investering van internationale allure. Een interessant investeerdersperspectief is in het geval van Resort De Koog slechts een understatement.
EuroParcs Resort Aan De Maas

Resort Aan De Maas

De ultieme waterbeleving op Resort aan de Maas Waterbeleving schrijf je op Resort Aan De Maas op het grootste riviereneiland van Nederland in hoofdletters.
Resort De Utrechtse Heuvelrug

Resort De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug biedt voor alle types vakantievierders de vakantiebeleving die hij en/of zij zoekt. Door de uitdaging die de hoogteverschillen bieden. Dat is de ‘diepgang’ die u als investeerder in de huurmarkt zoekt!
Luchtfoto Resort Kaatsheuvel

Resort Kaatsheuvel

Stop met zoeken, maar stop nooit met dromen, want dromen worden werkelijkheid op Resort Kaatsheuvel! Resort Kaatsheuvel beschikt over alle denkbare faciliteiten voor jong en oud. Bent u benieuwd naar welke verschillende type recreatiewoningen er te koop staan?
Glampingresort Hoge Kempen

Glampingresort Hoge Kempen

Midden in het Belgische Nationale Park Hoge Kempen ontwikkelen we momenteel een prachtig resort; Glampingresort Hoge Kempen. Benieuwd? Ontdek wat het park te bieden heeft! 
Uitzicht Resort De Kraaijenbergse Plassen

Resort De Kraaijenbergse Plassen

Resort De Kraaijenbergse Plassen, nabij het Land van Cuijk, heeft alles wat een vakantievierend gezin wenst: zwemwater aan en natuurwater direct bij het resort en groot water in de vorm van de Maas ook op korte afstand.
Resort De Kempen

Resort De Kempen

Resort De Kempen heeft het allemaal; van weilanden tot heiden, van de vennen tot de bossen én de nabijheid van sfeervolle stedelijke voorzieningen. Tel hierbij het rijke voorzieningen- en faciliteitenniveau op en je hebt een parel van een resort. Ontdek nu wat dit park te bieden heeft!
Resort De Wije Werelt

Resort De Wije Werelt

Er zijn weinig plekken in Nederland als Resort De Wije Werelt in Otterlo waar de mystiek van het bos de oren doet spitsen, de ogen doet twinkelen en de neus doet prikkelen met geuren die u elders in Nederland nauwelijks ruikt. Bekijk jouw investeringsmogelijkheden op dit resort.  
Resort Markermeer

Resort Markermeer

De ligging van Resort Markermeer is schitterend. Het aanbod recreatiewoningen is eveneens bijzonder. De faciliteiten van het resort maken het feest compleet. Resort Markermeer is gelegen tussen Hoorn en Enkhuizen in hartje West-Friesland direct aan het Markermeer!

Resort Ameland

EuroParcs presenteert u Resort Ameland in al zijn perfectie. De puurheid aan de duinen en de zee en de magische mix van de gezelligheid op het resort met de relatieve rust aan het strand, maakt Resort Ameland tot een adembenemende ervaring.
Vakantiewoningen op Resort Zuiderzee

Resort Zuiderzee

EuroParcs Resort Zuiderzee staat voor een comfortabel verblijf aan het water. Het resort heeft zijn eigen goudkust met een ruim één kilometer lang privéstrand met een jachthaven. Kortom een unieke beleving aan het water. Bekijk snel de mogelijkheden!
Resort bonaire

Resort Bonaire

Resort Bonaire ligt op een steenworp afstand van de zee. Een splinternieuw resort dat ruimte biedt aan diverse luxe appartementen en ruime penthouses waar het binnen buitengevoel centraal staat. 
Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide

Resort Brunssummerheide ligt in het prachtige heuvelachtige landschap van Limburg in het plaatsje Brunssum, een ideale bestemming. Voor de wandelaar, fietser, trimmer, ruiter, langlaufer en recreant is het een gebied waarin sport, natuurbeleving en genieten van de rust uitstekend samen gaan.
Vakantiewoningen op Resort De Achterhoek

Resort De Achterhoek

Resort De Achterhoek is een gevestigde naam in de regio en dat is niets voor niets: het biedt u al het comfort en luxe die u maar kunt wensen! De natuurlijke begroeiing is met veel zorg en aandacht in stand gehouden. Kortom: Resort De Achterhoek biedt u volop rust en kwaliteit!
Jachthaven van Resort De Biesbosch

Resort De Biesbosch

Water, haven, mooie natuur, centraal gelegen en heel veel vakantieplezier! Resort De Biesbosch ligt net buiten Dordrecht aan het Hollands Diep en de Dordtse Kil en heeft een jachthaven waar gasten een aanlegplaats kunnen huren. Het resort staat dus voor dé ultieme waterbeleving.
Resort De Rijp

Resort De Rijp

Een meer Hollandse beleving kan bijna niet. Kabbelend water voor de deur, een natuurlijk landschap met riet en moerasbos op korte afstand evenals grasland met koeien: EuroParcs Resort De Rijp straalt in alles het pure Nederland uit.  
Resort Limburg

Resort Limburg

Resort Limburg herbergt alles waar EuroParcs voor staat: een mix van vrijstaand, luxueus wonen, daarnaast heerlijk ontspannen in de vele voorzieningen op het resort waaronder het zwemparadijs & wellnesscenter en tenslotte ook nog eens heerlijk genieten van de loofrijke Limburgse natuur in de omgeving.
Open dag za 28 t/m zo 29 nov 2020 van 10:00 tot 18:00 uur Bekijk het resort
Resort Poort van Amsterdam

Resort Poort van Amsterdam

EuroParcs Resort Poort van Amsterdam kenmerkt zich door de unieke ligging. Dit is Noord-Holland op zijn puurst. Het resort is een bijna verborgen schat aan oer-Hollandse puurheid, maar de stedelijke voorzieningen liggen slechts op een kwartier rijafstand!
Resort Reestervallei

Resort Reestervallei

Resort Reestervallei ligt in het Reestdal in de Kop van Overijssel. Niet alleen de ligging van het resort is indrukwekkend, maar ook het aanbod recreatiewoningen is bijzonder en de faciliteiten op en rondom het resort maken het plaatje compleet.
Resort Veluwemeer

Resort Veluwemeer

Groot, grootser, grootst. Daar staat Europarcs Resort Veluwemeer voor. De ruime kavels geven u een gevoel van rust en privacy. Het resort is groot in mogelijkheden, zowel als het gaat om het recreëren als het investeren in onroerend goed.
Resort Poort van Zeeland

Resort Poort van Zeeland

EuroParcs Resort Poort van Zeeland heeft een unieke ligging aan het strand, met het historische Hellevoetsluis in de rug en met aan de horizon de skyline van Rotterdam en de befaamde schier-eilanden die geassocieerd worden als ‘het karakter van Zeeland’.