Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Resort bonaire

Resort Bonaire

Ligging

Resort Bonaire ligt ten zuiden van Kralendijk in de wijk Belnem. Op korte afstand van Resort Bonaire zijn prachtige duik/snorkelplekken te vinden. Alle duik/snorkelplekken zijn op Bonaire gemarkeerd met een gele steen. Wie verder naar het zuiden rijdt komt aan bij de zoutvlakten. Hier wordt zeewater in gepompt, wat opdroogt en zout achterlaat. Dit zout wordt verzameld op de indrukwekkende zoutbergen.

Noordelijker bevindt Kralendijk zich. Kralendijk is de grootste plaats van Bonaire. Kralendijk is de hoofdstad van het eiland. Kralendijk is een kleine, rustige stad terwijl hier toch de meeste inwoners van Bonaire wonen. In de stad zie je veel pastelkleurige gebouwen. Het centrum bestaat uit een winkelstraat (Kaya Grandi) en een boulevard (Kaya Craane). In Kralendijk zijn tal van leuke winkeltjes en goede restaurants te vinden.

Plattegrond Resort Bonaire

Informatiepakket

Foto's

Bekijk alle foto's

Faciliteiten

Op het resort treft u een mooi zwembad mét schitterend zandstrand aan, een oase waarvan u kunt genieten. Ook de kinderen kunnen zich uitstekend vermaken in een uitdagende waterspeeltuin. Uiteraard beschikt het resort over een bar in en aan het zwembad voor al uw hapjes en drankjes en is er een informatiedesk om u wegwijs te maken in het resort en op het eiland. De tuin zal voorzien worden van een overvloed aan tropische groensoorten die u in een tropische tuin kunt verwachten. Hierdoor zal privacy gewaarborgd worden.

Zwembad op Resort Bonaire

Bekijk het woningaanbod op Resort Bonaire

Wilt u binnenkijken? Dat kan. Bekijk de recreatiewoningen die wij op Resort Bonaire aanbieden.

Bekijk het volledige aanbod

Een optimale investeren

Eigenaar zijn van een appartement op Resort Bonaire en zelf genieten van de geweldige rust en ruimte die het resort biedt, houden een win-win situatie in. U combineert het vakantiegevoel met het maken van rendement door uw appartement geheel of gedeeltelijk beschikbaar te stellen voor de verhuur. Uw rendement ontvangt u direct vanuit de verhuuropbrengsten.

Maximale zekerheid

Bij Resort Bonaire kunt u kiezen voor meerjarige vaste huuropbrengsten. Dit betekent een vast gegarandeerd rendement. Voor meer informatie kunt u bellen met 088-070 8000.

Investeren in een woning op Resort Bonaire

Neem contact op met Resort Bonaire 

Vragen? Contact Resort Bonaire door op bezoek te komen, bel of mail! Wat u prettig vindt, wij helpen u graag verder.

Maak een afspraak

U kunt eenvoudig en gratis een brochure aanvragen over EuroParcs Resort Bonaire met meer informatie over de recreatiewoningen.