Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort Bonaire
Resort bonaire

Inspiratieavonden die de betovering van Bonaire alleen maar groter maken… Dat beloven wij u wanneer u tijd vrijmaakt om op woensdag 20 september dan wel woensdag 25 oktober naar ons hoofdkantoor in Apeldoorn te komen. Wij laten u in ons belevingscentrum tussen 17.00 en 21.00 uur meevoeren op de golf van mogelijkheden die dit Nederlandssprekende paradijs biedt. U wordt op deze dagen door één van onze ervaren aankoopadviseurs tot in detail geïnformeerd waarom Bonaire in snel tempo populairder wordt bij niet alleen Nederlanders maar ook bijvoorbeeld Amerikanen. Resort Bonaire is daarom geen blik op de toekomst maar nu al meer dan noodzaak om de groeiende stroom toeristen op het eiland van onderdak te voorzien…en dat ziet u als investeerder terug in uw verhuuropbrengsten. Daar komt nog eens bij dat Bonaire een zeer mild fiscaal klimaat heeft.

Verder wordt u bijgepraat over de inrichting van het resort alsmede de officiële opening van deze Caribische parel van EuroParcs. Die opening gaat medio oktober plaatsvinden. Ook krijgt u uiteraard het actuele woningaanbod onder ogen met bijbehorende rendementen.

De inspiratieavonden zijn inloopavonden voor geïnteresseerden, maar wij zouden het op prijs stellen wanneer u vooraf middels onderstaand inschrijfformulier uw komst kenbaar maakt. Dan weet u zeker dat direct na binnenkomst een aankoopadviseur voor u klaarstaat.

Aanmelden Resort Bonaire

Welke informatieavond komt u bezoeken?
Met hoevel personen bezoekt u de informatieavond?
Aanhef
Voorletter(s)
Tussenvoegsel(s)
Achternaam
Telefoonnummer
E-mailadres
* Verplichte velden