Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort Brunssummerheide

Faciliteiten van Resort Brunssummerheide

Ontdek het zwemmen aan het zandstrand in de Zeekoelen: een heerlijke en natuurlijke zwemvijver op EuroParcs Resort Brunssummerheide!

De ligging is prachtig, tussen de heuvels, met zandstrandjes om te zonnen en grasvelden tussen de bomen. Voor kinderen zijn er leuke speeltoestellen zoals een levensgroot damspel, een volleybalveld en een groot springkussen.

Speeltuin
Direct bij de ingang van EuroParcs Resort Brunssummerheide bevindt zich een speeltuin. Een terrein voor veel speel en sportmogelijkheden en ongekend plezier. Kinderen kunnen springen op het grote springkussen, uitdagende speeltoestellen beklimmen en ook nog een potje dammen op het megagrote dambord.

Restaurant
Ontdek restaurant ‘De Uitlvucht’; brasserie/restaurant, lounge-, kinder- en vergaderruimte en een heerlijk terras met vrij uitzicht over het natuurbad en de omringende natuur van het resort. Hier moet u geweest zijn, zowel voor haar gastvriendelijkheid, het eten, als de ligging ervan. Verstopt direct aan de prachtige Brunssummerheide en met uitzicht over een mooi stuk van Resort Brunssummerheide en haar prachtige recreatiewoningen.