Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort De Rijp

Informatiedagen van EuroParcs Resort De Rijp

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een tweede huis? Kom langs tijdens één van de informatiedagen en bezoek EuroParcs Resort De Rijp.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het resort u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort De Rijp.  

Investeren
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op het resort in West-Graftdijk voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Recreatiewoning kopen in Noord-Holland
Het aanbod recreatiewoningen op Resort De Rijp kunt u alvast online bekijken. Heeft u vragen of wilt u graag meer weten over het resort of een recreatiewoning? Neem gerust contact met ons op. Kom langs tijdens de open dagen of maak een afspraak met een aankopoadviseur wanneer het u uitkomt.

Open dagen
Tijdens de open dagen bent u zonder afspraak vanaf 10.00u van harte welkom op het resort. Bent u van plan om te komen en wenst u op een van deze dagen toch een afspraak in te plannen met de aankoopadviseur? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak

Aanhef
Achternaam
Voorletter(s)
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mailadres
Kies een resort
Ik wil graag
Datum
Tijd
Opmerkingen
* Verplichte velden