Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort De Utrechtse Heuvelrug

Maarn: vakantiepark gelegen in het hart van De Utrechtse Heuvelrug

EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug ligt in het hart van De Utrechtse Heuvelrug. Het vakantiepark staat dan ook volop in de schijnwerpers bij touroperators door de unieke bosbeleving, in combinatie met het voor Nederland bijzondere heuvellandschap. In de directe omgeving van het resort kunnen wandelaars en fietsers de uitdaging aangaan om de Zonheuvel, de Maarnse Berg, de Sint-Helenaheuvel en de Doornse Kaap te beklimmen. U kunt op korte afstand van het vakantiepark oog in oog komen te staan met een hert, das of een roofvogel. Ook de stedelijke voorzieningen zijn dichtbij: zowel Utrecht als Amersfoort ligt op iets meer dan twintig minuten rijden.

Opvallend is dat het vakantiepark, hoewel het midden in een ‘droge’ omgeving ligt, toch waterbeleving biedt: het Bosbad Henschotermeer ligt namelijk op loopafstand van het resort. Een andere blikvanger op loopafstand van EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug is het zwerfsteneneiland in Zandgat Maarn: een zandafgraving ten westen van de Maarnse Berg ten behoeve van de Nederlandse Spoorwegen (NS). Het eiland, dat zijn naam ontleent aan de bijzondere stenen uit vervlogen tijden, kan met een gids bezocht worden.

Kortom, EuroParcs Resort De Utrechtse Heuvelrug biedt voor alle types vakantievierders de vakantiebeleving die hij en/of zij zoekt. Door de uitdaging die de hoogteverschillen bieden. Door de veelzijdige natuur van bos, heide, zandverstuivingen, grasland en waterplassen. En door de nabijheid van pittoreske dorpen en bruisende steden. Dat is de ‘diepgang’ die u als investeerder in de huurmarkt zoekt!