Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort De Wije Werelt

Faciliteiten op Resort De Wije Werelt

Zomaar een greep uit de faciliteiten op Resort De Wije Werelt die op zich al de rijkdom van het resort weerspiegelt, maar pas echt tot leven komen wanneer ze worden ingebed in de totale sfeerbeleving die Resort De Wije Werelt biedt.

Een verwarmd buitenzwembad. Een apart peuterbad met speel- en spettertoestellen. Een kinderboerderij en een buitenspeeltuin. Een binnenspeelparadijs. Een kidsclub die voor de kleinsten onder ons volop kinderanimatie organiseert in het kindertheater. 

Zo is het achtergronddecor van het buitenzwembad het familierestaurant De Houtzagerij dat in alles de Veluwe uitademt. Deze horecagelegenheid is gebouwd met lariks- en douglashout van 25 meter hoge bomen uit het natuurgebied Planken Wambuis. De unieke sfeer van Resort De Wije Werelt komt niet alleen terug in de horeca of in het rijke voorzieningenniveau, maar vooral ook in de natuuraccommodaties die in alles beantwoorden aan dat wat de consument anno nu eist: een optimum aan natuurbeleving zonder dat aan de mate van comfort concessies worden gedaan. Elk van deze natuuraccommodaties is gebouwd met hout uit de Veluwe maar voelt qua comfort van binnen als thuis dankzij de rijke inrichting.