Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort De Wije Werelt
EuroParcs Resort De Wije Werelt Boomhut Zwerfhut

Informatiedagen op Resort De Wije Werelt

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort De Wije Werelt? Bezoek dan één van de informatiedagen of avonden.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het resort u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort De Wije Werelt. 

Verhuren
Wist u bijvoorbeeld dat u een recreatiewoning op Resort De Wije Werelt voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Aankoopadviseur
Wenst u meer informatie over het resort of een van de natuuraccommodaties? Neem gerust contact met ons op of kom langs tijdens de open dagen. Liever op een ander moment op bezoek komen? Dat kan! Maak een afspraak met de aankoopadviseur wanneer het u uitkomt.

Open dagen
Tijdens de open dagen bent u zonder afspraak vanaf 10.00u van harte welkom op het resort. Bent u van plan om te komen en wenst u op een van deze dagen toch een afspraak in te plannen? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak

Aanhef
Achternaam
Voorletter(s)
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mailadres
Kies een resort
Ik wil graag
Datum
Tijd
Opmerkingen
* Verplichte velden