Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Resort Limburg
Faciliteiten Resort Limburg

Faciliteiten van Resort Limburg

Resort Limburg heeft alles in huis voor een onvergetelijke vakantie! Zo kan jong en oud zich vermaken in de grote recreatievijver of op het aangrenzende zandstrand. Binnen het met een drijflijn afgezette zwemgedeelte bevinden zich twee spectaculaire glijbanen: een half overdekte met veel bochten en een golvende glijbaan waarbij je met z’n drieën naast elkaar naar beneden kan!

Aan de andere kant van deze recreatievijver kunt u vissen en varen. Maar Resort Limburg biedt meer. Gezellig met het hele gezin midgetgolfen, tennissen, jeu de boules spelen of tafeltennissen: het kan allemaal. Speciaal voor de kleinere gasten zijn er klimtoestellen, springkussens, een groot schaak- en damspel en niet te vergeten het recreatieteam dat de hele dag op het resort aanwezig is. Maak daarnaast kennis met de dieren van de dierenweide op Resort Limburg. Voor de groteren onder ons: direct naast het park bevindt zich de prachtige golfbaan Echt-Susteren.

Zwemplezier, voor jong en oud en dat het hele jaar door. Dat biedt ons zwemparadijs & wellnesscenter. Relaxen kan in het prachtige saunagedeelte. Ingericht met relaxruimte, Feng Shui Sauna, Turks Stoombad, Zoutgrot, Odorium, Infraroodcabine en zonnebanken. Vanuit het zwemparadijs & wellnesscenter loopt u binnendoor naar de gezellig ingerichte Plaza. Hier kunt u heerlijk genieten van uw ontbijt lunch of diner (ook streekgerechten!), maar ook lekker ontspannen bij de open haard in de chique loungeruimte. Het restaurant heeft een groot buitenterras maar ook een gezellig bruin café en een snackbar. Bovendien kent de Plaza een grote recreatiezaal (geschikt tot 250 personen) voor gezellige thema-avonden. En hebt u een lege koelkast, daarvoor hoeft u het resort niet te verlaten: de Plaza is ook voorzien van een supermarkt.