Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
EuroParcs Verkoop Resort Markermeer, bezoek een van de informatiedagen!
Resort Markermeer
EuroParcs Verkoop Resort Markermeer informatiedagen

Informatiedagen op Resort Markermeer

Bent u geïnteresseerd in de aankoop van een recreatiewoning op Resort Markermeer? Bezoek dan één van de open dagen of informatieavonden.

Tijdens de informatiedagen en avonden kunt u kennis maken met alle mogelijkheden die het resort u kan bieden. Onze aankoopadviseurs vertellen u meer over welke koopopties u heeft op Resort De Markermeer.  

Investeren
Wist u bijvoorbeeld dat u de recreatiewoning op het resort in Bovenkarspel voor eigen gebruik kunt kopen? U heeft dan de mogelijkheid om het hele jaar te genieten in uw tweede verblijf.
Een recreatiewoning kopen als investering behoort ook tot de mogelijkheden. EuroParcs kan voor u de recreatiewoning verhuren. U ontvangt dan maandelijks de huurinkomsten.

Aanbod
Het aanbod recreatiewoningen op Resort Markermeer kunt u alvast online bekijken. Maar wij kunnen ons voorstellen dat u graag meer wilt weten over het resort of een van de beschikbare recreatiewoningen. Neem gerust contact op of kom langs! Maak een afspraak wanneer het u uitkomt.

Open dagen
Op een open dag bent u zonder afspraak vanaf 10.00u van harte welkom op het resort. Liever een afspraak in plannen met de aankoopadviseur? Vul dan onderstaand formulier in voor het maken van een afspraak.

Maak een afspraak

Aanhef
Achternaam
Voorletter(s)
Adres
Postcode
Plaats
Telefoon
E-mailadres
Kies een resort
Ik wil graag
Datum
Tijd
Opmerkingen
* Verplichte velden