Meer informatie bel
088 070 8000

EuroParcs
Faciliteiten
Resort Poort van Zeeland
Faciliteiten

Veel faciliteiten op Poort van Zeeland

Nu al schuilt er achter de poort een klein kasteel waar jong en ouder zich koning te rijk voelt. Maak kennis met het Adventuredome op Resort Poort van Zeeland, ontdek de vele faciliteiten en zie hoe de kinderen helemaal opgaan in hun eigen wereld in het indoor speelparadijs.

Sta toe dat uzelf ook weer een beetje kind wordt en ga helemaal los in de lasergameruimte of geef met het hele gezin toe aan de nieuwste rage: de ‘glow in the dark minigolf’. Grote kans dat u aan het einde van de dag uw kleine ‘koninkrijk’ niet meer verlaten. Hoezeer het ook de bedoeling is in de spannende escape room om zo snel mogelijk te ontsnappen, diep in uw hart wilt u misschien helemaal nog niet weg.

Gelukkig hoeft dat ook niet, want Resort Poort van Zeeland kent nu al hoogwaardige horeca. U kunt kiezen uit een restaurant bij het Adventuredome om na alle avonturen even bij te komen of het pannenkoekenschip waarmee u symbolisch gesproken wegvaart naar het volgende avontuur. Dat kan nu het buitenspeelterrein zijn of het strand en binnenkort nog veel meer, want EuroParcs gaat het aantal faciliteiten op dit resort gelijktrekken met dat op andere resorts.