Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Tijdens het Paasweekend van zaterdag 20 t/m maandag 22 april stellen wij u in de gelgenheid om onze resorts te bezoeken. Op elk resort bent u in het Paasweekend van harte welkom voor bezichtiging van de recreatiewoningen en investeringsadvies op maat. De landelijke open dagen gelden voor alle resorts in Nederland en Resort De Kempen in België. 

Dankzij de verscheidenheid van onze resorts kunt u bij EuroParcs altijd een plek vinden die bij u past. Maak kennis met onze resorts.

Tijdens de open dagen in het Paasweekend kunt u tevens profiteren van een scherp geprijsd aanbod. Diverse showmodellen bieden wij aan met een korting die op kan lopen tot maar liefst €30.000,-. Daarnaast zijn er op alle resorts een aantal showmodellen te koop die direct verhuurd kunnen worden. Dat betekend voor u als investeerder dat u direct kunt genieten van de verhuuropbrengsten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan langs op zaterdag 20, zondag 21 en maandag 22 april. U bent tijdens het Paasweekend vanaf 10.00 uur van harte welkom op onze resorts.

Maak een afspraak
Vanwege de verwachte drukte tijdens de open dagen in het Paasweekend adviseren wij u om een bezichtigingsafspraak te maken. Deze afspraak kunt u eenvoudig online maken.

Open dagen Pasen