Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

Onze kopers

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde. Met nabij Giethoorn, het Venetië van het Noorden en het eveneens waterrijke natuurgebied Weerribben-Wieden.
Lees verder
,,Je weet pas echt wat je aan een zakelijke relatie hebt als er zich een probleem voordoet.” Veelzeggende woorden van Richard Koster en zijn vrouw Jacoba. ,,En dat probleem kwam deze maand, juli 2018, naar boven. Op Resort Ameland waar we kwamen voor onze duinlodge.
Lees verder
De kop van dit artikel zegt eigenlijk alles. En toch weer niet, want eigenlijk had er ook droomresort moeten staan, maar daarmee zou de titel wel erg lang worden. Toch is dit het gevoel dat bij Dorothé (69) en Frits Mooij (78, zie foto) overheerst.
Lees verder
De uitstekende rendementen. De professionaliteit. De korte communicatielijnen. Het grote gemak door de dienstverlening die het bedrijf levert. Yvette Prast draait er niet omheen. ,,Ik ben bijkans verliefd geworden op EuroParcs”, vertelt de 52-jarige Zoetermeerse.
Lees verder
Ook al is het een zakelijke beslissing, je kunt er pas achter staan als je er zelf ook met je hart achterstaat. In een enkel geval neemt het ‘hart’ zelfs de overhand, overrulet het de hersens en ga je als investeerder verder dan aanvankelijk de bedoeling was.
Lees verder
Soms is een match zo natuurlijk dat een samenwerking eigenlijk niet kan uitblijven. Neem Joeri van den Berg, eigenaar van twee drukkerijen en sinds kort met zijn vrouw Bo ook eigenaar van een Boslodge en Velthorst Wood op Resort De Wije Werelt in Otterloo.
Lees verder
Leo en Ria Booij
EuroParcs Zuiderzee
Hij heeft met zijn vrouw Ria de hele wereld rondgereisd voordat ze samen deze zomer op EuroParcs Resort Zuiderzee een vakantiewoning kochten. Een tweede thuis kortom na een avontuurlijk leven.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Herman van EckHij koos voor een goede investering in een tijd dat de crisis de Nederlandse economie op zijn grondvesten deed schudden. ,,Je had mijns inziens niet zoveel mogelijkheden om je geld op een veilige manier weg te zetten”, vertelt Herman van Eck (46).
Lees verder
‘Wij zijn erg blij met EuroParcs. Afspraken worden nagekomen en het rendement dat wij krijgen op onze investering is goed’. De woorden van Tonnie van Donzel (64) en zijn vrouw Corry (56) laten weinig aan onduidelijkheid over.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Berrie Thoolen en Corina HendriksHet is een bekende spreuk uit de sportwereld: je bent het beste op je thuisterrein. Daarvan hebben ook  Berrie Thoolen (52) en zijn partner Corina Hendriks (49) geprofiteerd.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Koen TheunissenGenieten, genieten en nog eens genieten. Dat doet Koen Theunissen volop op Landgoed Hommelheide. De 48-jarige inwoner van Linne heeft puur voor eigen gebruik een recreatiewoning op het vakantiepark in Susteren. ,,Het wordt hier alleen maar mooier.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Familie De ManRobert de Man weet wat ´stenen stapelen´ inhoudt als voormalig bouwondernemer. Inmiddels heeft hij ook in de recreatiemarkt ervaring opgebouwd, dit keer niet als bouwer maar als investeerder.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Jan en Jannie GroenendijkHij heeft in al die jaren dat hij een vakantiewoning heeft in Susteren meerdere eigenaren voorbij zien komen.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Pieter en Dominique LankhorstAl acht jaar zijn Pieter en Dominique Lankhorst klant bij EuroParcs. ,,En altijd tot volle tevredenheid”, vertelt het echtpaar uit Badhoevedorp.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Anthon en Wilma van de Velde  Een plek vol inspiratie. Of eigenlijk een droomplek. ,,Zo voelt het wel ja”, vertellen Anthon van de Velde (62) en zijn vrouw, Wilma van de Velde-Batenburg (61).
Lees verder
Ervaring Europarcs van Hans en Wilma BennisHans Bennis (61) had het er al jaren over: ,,Als ik later meer tijd krijg wil ik gaan genieten in een tweede woning.” Eenmaal met de VUT zette hij en zijn vrouw Wilma (57) daad bij het woord.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Frank en Monique QuaijtaalBERGEN OP ZOOM-  Hij voelde zich als kind al aangetrokken tot Noord-Holland. De geschiedenis, de cultuur, maar ook de activiteiten in de provincie spraken hem erg aan.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Leo PietersZAANDAM- Hoe verder weg van huis, hoe groter vaak de vakantiebeleving. En dat werkt regelmatig door in financiële beslissingen van mensen: die zijn vaak gerelateerd aan dat vakantiegevoel.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Carl en Liesbeth Philippi  DORDRECHT- Je mag hen gerust de pater familias van alle gezinnen op Recreatie- en Watersportcentrum De Biesbosch noemen.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Willem en Annerie GroenZe verwoorden het op televisie bij Business Class van Harry Mens en in hun eigen omgeving. Willem (60) en Annerie Groen (55) zijn tevreden over hun besluit te investeren in twee vakwerkwoningen op Landgoed Hommelheide in Susteren.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Familie van der MeerROERMOND- Als voormalig eigenaar van een camping wist Joop van der Meer al veel van de recreatiesector. ,,Maar ik had mij nooit echt verdiept in het investeren in een recreatiewoning”, erkent de 65-jarige inwoner van Roermond eerlijk.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Mieke en Kees HagenaarsHet begon allemaal op 5 oktober 2008 in de Brabanthallen in Den Bosch. We waren al twee jaar op zoek naar een recreatiewoning in een ander deel van het land en dachten dat we aardig wisten wat we wilden.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Anthon van de Velden en Wilma van der Velde-BatenburgFrankrijk lonkte, net als Griekenland maar de haute cuisine van de Fransen en de fraaie Griekse kustlijn bleken uiteindelijk niet genoeg om Anthon van de Velde en Wilma van der Velde-Batenburg over te halen er een vakantiewoning te kopen.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Familie van der GragtNOORDWIJK- Ze hebben de primeur de allereerste eigenaar te zijn van een Pavillon Lumière.
Lees verder
Ervaring Europarcs van Jan en Greetje Jan 67 en Greetje 64 wonen in het dagelijks leven in Maasluis. Samen hebben ze 2 dochters en 4 kleinkinderen waarvan 3 meisjes en 1 jongen.
Lees verder
Het zijn gevoelsmensen pur sang, Mija (54) en Maarten de Nijs (53) uit Krimpen aan den IJssel.
Lees verder
Wat doe je met je zorgvuldig opgebouwde kapitaal? Zet je het op de bank, doe je het in de spreekwoordelijke oude sok, ga je de beurs ermee op of kies je toch voor een andere optie?
Lees verder
Een jaar voordat zijn woonhuis werd verkocht, had hij al contact gezocht met aankoopadviseur Ger Spork op EuroParcs Resort Limburg.
Lees verder
Nee, het zat niet in de naam maar er was en is wel een duidelijke klik tussen Pim de Vos uit Amsterdam en directeur Wim Vos van EuroParcs.
Lees verder