Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘EuroParcs is een goede keuze gebleken’

21 april 2023

Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs. Inmiddels is Johan de Blijker bijna zes jaar in bezit van twee recreatiewoningen op EuroParcs De Achterhoek bij Lochem. Eén is er voor eigen gebruik van zijn gezin, de ander, één van het type Boekhorst is puur voor de verhuur. ,,Het is een beslissing geweest die erg goed heeft uitgepakt”, laat de inwoner van Groningen weten. ,,Ik had geld op de bank staan waar niets mee gebeurde. Sterker, met de investering van één van beide woningen haal ik al meer rendement dan als ik het geld op de bank had laten staan.”

Logischerwijs is hij erg tevreden over EuroParcs. ,,De samenwerking met EuroParcs erg prettig te noemen. De communicatielijnen zijn namelijk erg kort. Als er wat is kan ik rechtstreeks de afdeling Eigenaren of de aankoopadviseur die mij begeleid heeft, bellen.”

Verder bevalt EuroParcs De Achterhoek hem en zijn gezin. ,,Alle vakantiewoningen zijn luxueus ingericht en er zijn veel faciliteiten en voorzieningen, niet alleen op het park zelf maar ook in de directe omgeving ervan. Het centrum van Lochem is een aanrader. Kortom, ik kan zowel EuroParcs De Achterhoek als de organisatie EuroParcs aanbevelen.”

 

Misschien ook interessant

‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder