Let op! U belegt buiten AFM toezicht. Geen vergunningplicht voor deze activiteit.

Zoeken

‘EuroParcs schept vanaf het begin vertrouwen’

16 april 2020

Ze hadden nog nooit geïnvesteerd in recreatief onroerend goed maar werden getriggerd door het programma HouseVision op RTL4 waar EuroParcs wekelijks in te zien is. Een jaar verder kan alleen maar geconcludeerd worden dat hun zakelijke instinct hen niet in de steken gelaten heeft. ,,Wij zijn heel tevreden over onze investering en over EuroParcs”, vertellen Lies en Henk Cox uit Sevenum.

,,Hoewel we de directie zelf nog nooit gesproken hebben voelt EuroParcs als een warm bad. De mensen waarmee wij contact hebben, aankoopadviseur Jan Lillipaly voorop, denken niet alleen continu met ons mee, maar er worden ook leuke dingen georganiseerd. Zo staat in het contract dat wij twee keer per jaar recht hebben om in de woning een weekend te verblijven. Dat was afgelopen jaar vijf keer: Naast de twee keer die je zelf kon invullen waren er drie themaweekenden. Eén voor het onderhoud van je recreatiewoning, één voor het onderhoud van je tuin en een feestavond. Naast alle gezelligheid leer je daardoor ook andere investeerders kennen wat je kennissenkring en je kennis van investeren vergroot.”

Type Hackfort
Het Limburse echtpaar is op Resort Limburg in Susteren eigenaar van een grote recreatiewoning, type Hackfort. Geschikt voor zes personen en naar EuroParcs-signatuur luxueus ingericht. Tegelijkertijd is goed ingespeeld op het gevoel voor ruimte, in zowel de living, badkamer als in de drie slaapkamers. ,,Het was het mooie rendement,  waarover op HouseVision werd verteld, dat ons in de eerste plaats naar Resort Limburg leidde, maar anders dan bij normaal onroerend goed roept zo’n woning en zo’n resort ook echt een gevoel op”, aldus de familie Cox. ,,Een gevoel van betrokkenheid waaraan ik moet toevoegen dat EuroParcs daar ook echt fors zijn best voor doet. Niet alleen door activiteiten voor de eigenaren te organiseren, maar ook door jaarlijks fors te investeren in het voorzieningen- en faciliteitenniveau op het resort. Het vakantiegevoel spat er vanaf!”

‘EuroParcs schept vanaf het begin vertrouwen’

,,Het investeren in een regulier huis of een appartement rendeert ook maar niettemin heeft de investering in een recreatiewoning ons de ogen doen openen. ”


De eigenaren van een damesmodezaak in Sevenum kunnen uit eigen ervaring het onderscheid tussen regulier onroerend goed en recreatief onroerend goed maken, omdat ze in beide geïnvesteerd hebben.  ,,Het investeren in een regulier huis of een appartement rendeert ook maar niettemin heeft de investering in een recreatiewoning ons de ogen doen openen. Niet alleen vanwege het rendement of de beleving eromheen maar ook de zekerheid die geboden wordt: Wij hebben de opbrengsten voor vijf jaar vastgelegd waardoor wij maandelijks jaar na jaar verzekerd zijn van vaste inkomsten.”

Misschien ook interessant

Johan de Blijker
EuroParcs De Achterhoek
Hij zag op RTL 4 het programma House Vision en besloot vervolgens om contact op te nemen met EuroParcs.
Lees verder
‘Pavillon La Mer doet recht aan waterrijke omgeving van EuroParcs De Wiedense Meren’
Hans en Anne Veltman
EuroParcs De Wiedense Meren
Stel je eens voor: een park aan een prachtige waterplas. Of eigenlijk de grens tussen twee waterplassen: de Belterwijde en Beulakerwijde.
Lees verder